Cautare

5052 de rezultate pentru "accident pe autostrada transilvania 29 06 2010" (2.89 secunde)
Bugetul de investitii al CNADNR este anul acesta similar celui din 2010.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. Autostrada se va termina in Soseaua de Centura. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Autostrada Soarelui: ... vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... Traficul intre Cernavoda si Murfatlar se va desfasura pe o singura cale, cu doua sensuri.
Premierul Victor Ponta a inaugurat Autostrada Soarelui. De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
inca 140 kilometri, cel putin pe hartie Aproape 140 de kilometri de autostrazi, cu un cost de 930 de milioane de euro, au ca termen de finalizare anul 2013, arata o analiza a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Apare o NOUA AUTOSTRADA in Romania. De azi se circula pe ea Lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu a fost deschis traficului vineri,14 Noiembrie 2014, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale.
Jurnalul National publica articolul "Cum a pierdut Romania 9 miliarde de euro", pe care il puteti citi in continuare. Cu acesti 9 miliarde de euro se puteau construi 1000 km de autostrada. Asa se face ca Romania are azi minus 1000 km de autostrada.
Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Sud" SA; SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Nord" SA, cu sediul la Cluj. ... Astfel, societatea se numeste acum SC Filiala de Distributie a Energiei Electrice "Electrica Distributie Transilvania- Nord" SA.
"Decidentii, de-a lungul vremii, nu au inteles ca autostrada nu face parte din infrastructura turistica, ci face partie din structura economica. ... "Iesirile din tara se califica cel mai bine pentru o autostrada.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Senatorul Ioan Mang sustinut o declaratie politica intulata "Cine (mai) poate face autostrazi in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com