Cautare

15081 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.77 secunde)
Piata automobilelor second hand va fi afectata de noile taxe propuse de Ministerul Finantelor Publice (MFP). Acest lucru se va intampla doar daca proiectul ordonantei de urgenta care cuprinde majorarea mai multor taxe si impozite nu va suferi modificari dupa ce va fi supus dezbaterii publice.
Pe langa o amortire a pietei imobiliare, datorata in mare masura si sarbatorilor de iarna, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a venit cu o serie de schimbari si in domeniul taxelor si impozitelor percepute de stat.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
Andrei Buga) Timpul este intim legat de sentimentul propriei noastre existente. ... Oricat de durabil ar fi ceva, isi are totusi limite in timp:
Constantin Gheorghe comenteaza pe blog episodul umilirii opozitiei de catre Basescu, la Cotroceni, sub titlul "Un trib numit Romania", pe care il puteti citi in continuare. 'Un bolnav mintal, cu schizofrenie paranoida diagnosticata, a anuntat la 112 ca intr-un avion este o bomba.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie. ... Halucinatii vizuale si auditive, convulsii, accesse de agresivitate alternate cu bucurie nemotivata, tendinte sinucigase.
Copiii cu autism nu sunt atat de diferiti de ceilalti. Totusi, caracteristicile principale ale bolii, adica o capacitate scazuta de a comunica si de a interactiona social, comportamentul stereotip si repetitiv dau bataie de cap si parintilor care au copii cu formele usoare ale afectiunii.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie, posibil pe fundal de sifilis.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. Suferintele oamenilor de geniu : ... Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie paranoida. ... Mania persecutiei, idei obsesive, delir, probleme de autoidentificare, conversatii cu interlocutori inexistenti.
Selectia de fata nu vizeaza gradul talentului pacientilor, ci impactul lor asupra umanitatii. ... Schizofrenie, psihoza periodica.
Basescu, sanctionat de romani cu respingerea ideii de republica semiprezidentiala Peste jumatate dintre romani sunt de acord cu demiterea Guvernului de catre Parlament, releva datele unei cercetari realizate de Fundatia Soros Romania in cadrul programului Studii Electorale Romanesti.
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
Colectionarea compulsiva de obiecte (CCO) reprezinta o colectionare excesiva de obiecte fara valoare, cum ar fi ziare sau gunoi, insotita de inabilitatea de a renunta la ele.
Presedintele Traian Basescu nu a scapat ocazia de a-i ataca din nou, ieri, pe cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa din functie.
Autismul afecteaza diferit creierul barbatilor si al femeilor Autismul afecteaza in mod diferit creierul barbatilor si al femeilor, releva un studiu britanic, citat de BBC, preluat de agerpres.ro. Experti britanici au studiat tomografiile a 120 de femei si barbati, jumatate dintre cei studiati suferind de autism.
Toamna si umezeala pe care o instituie prin ploi si temperaturi joase acutizeaza o serie de boli cronice de care sufera unii dintre noi. O astfel de afectiune ce renaste odata cu intrarea in sezonul rece este poliartrita reumatoida, cunoscuta popular drept reumatism.
Copiii nu se pot concentra mult timp la acelasi lucru si sunt extrem de agitati. Sunt atinsi de boala chiar fara ca parintii lor sa stie, spun specialistii. Deseori, parintii care au copii cu astfel de manifestari nici nu se gandesc la sindromul ADHD.
Vineri, 7 martie, ora 12.00, in Aula Academiei Romane, va avea loc lansarea primului Abecedar de Obezitate. ... Carte care cuprinde notiunile de baza dintr-un anumit domeniu. ... (Om) care sufera de obezitate;
De la stres, la leucocite si infarct. La fiecare 30 de minute, un roman sufera o criza cardiaca In premiera, a fost demonstrata legatura biologica intre stres si inflamarea vaselor de sange care sta la baza aparitiei infarctului miocardic.
google-analytics.com