Cautare

1868 de rezultate pentru "34" (4.77 secunde)
4462351 din aceeasi data, pentru suma de 34.890.800.000 de lei, din care 5.570.800.000 de lei TVA.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
In sedinta de joi a Guvernului au fost adoptate 193 de acte normative, din care 34 proiecte de lege, 43 ordonante de urgenta, 12 ordonante si 104 hotarari de Guvern.
Pe ansamblu, UDMR este responsabil de 30,4 la suta dintre initiativele legislative provenite din cadrul Parlamentului, PRM de 25,75 la suta, partidele din cadrul Coalitiei la putere (PD, PNL, PC) au impreuna 31,8 la suta dintre initiative, in timp ce parlamentarii PSD sunt autorii a doar 7,34 la suta dintre aceste proiecte.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
(34 de ani, unul dintre fratii sai) sint cercetati pentru infractiuni economice care aduc atingere sigurantei nationale. Fratele omului de afaceri sirian Omar Hayssam este cercetat intr-un dosar complex de evaziune fiscala, el reusind de altfel sa paraseasca Romania dupa ce a transferat un milion de dolari in strainatate.
Dezbaterile in ritm alert la regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului si adoptarea rapida a acestora in scurt timp creeaza conditiile inceperii discutiilor la bugetul de stat pe anul viitor.
Curtea Constitutionala va continua saptamana viitoare dezbaterile privind unele articole din regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului, a caror neconstitutionalitate a fost invocata de mai multi senatori si deputati apartinand grupurilor parlamentare ale PSD si PRM, desi se astepta ca aceasta sa se pronunte ieri.
Coalitia a suferita o noua infringere in razboiul pe care l-a declansat impotriva presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului - Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
Conducerea Camerei deputatilor a decis ieri, la sedinta Biroului Permanent, ca cele 156 de miliarde cheltuite pentru mutarea senatorilor in cladirea Palatului Parlamentului si returnate de catre Senat sa fie consumate pana la sfarsitul acestui an.
Senatorii si deputatii vor avea pana la sfarsitul anului masini noi, tip Logan, daca le predau in timp pe cele vechi si daca respecta listele de distributie.
Dezbaterile asupra regulamentelor celor doua Camere au consumat mult timp si energie din partea Puterii si Opozitiei. La jumatatea lui septembrie, senatorii si deputatii au inceput separat dezbaterile in plen asupra proiectului noului regulament, articolul privitor la posibilitatea revocarii presedintelui Senatului sau al Camerei determinand dezbateri lungi si aprinse.
Totodata, au depus la diferite banci 34.580 de lei noi, 20.201 euro si 11.000 USD.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Parlamentarii nu au prea tinut cont de recomandarile presedintelui Traian Basescu si ale premierului Calin Popescu-Tariceanu de a renunta la indemnizatiile tranzitorii si de a avea, dupa terminarea mandatului, pensii "pamantene".
In ceea ce priveste relatiile dintre partidele aflate la guvernare, 34% dintre romani considera ca relatiile dintre PNL si PD nu sunt prea bune, 7% cred ca aceste relatii nu sunt deloc bune, in timp ce 40 la suta sunt de parere ca acestea sunt destul de bune, iar 5% - foarte bune.
Verificarile demarate de Consiliul Superior al Magistraturii asupra modului in care s-a transferat, de la un complet la altul, dosarul privind casa parintilor Monicai Macovei au scos la iveala nereguli.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Cele 34 de voturi "impotriva" au apartinut PNL si UDMR. "PD a votat impotriva Guvernului, ceea ce inseamna un comportament traditional", a declarat nemultumit liderul grupului PNL-PD din Senat, liberalul Puiu Hasotti.
google-analytics.com