Cautare

2965 de rezultate pentru "29" (1.58 secunde)
Centralizatorul voturilor exprimate în Dolj a relevat faptul ca UDMR a obtinut în judet 506 voturi, în timp ce Laszlo Tokes a adunat 474, adica 0,29, respectiv 0,27%.
Diferenta dintre PSD si PD a fost de doar 80 de voturi la Cumpana, prezenta la vot de 29 de procente, iar nu mai putin de 176 de voturi au fost anulate.
Potrivit cercetarii, Budapesta sau Varsovia au ocupat pozitiile 29, respectiv 36 din totalul de 150 de orase incluse in top, in timp ce Bucurestiul lipseste cu desavarsire din ierarhie.
Viceprimarul Constantin Dumitriu ne-a declarat ca si-a dat, pe data de 28 noiembrie, demisia din functia de viceprimar, acest lucru fiind inregistrat pe 29 noiembrie la Registratura Consiliulului Local.
Camerele reunite au validat numirea lui Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Dupa ce presedintele Traian Basescu l-a propus pe Ungureanu, la 26 noiembrie, pentru aceasta functie, fostul ministru de externe a fost validat miercuri cu 295 de voturi pentru, din cei 318 parlamentari prezenti.
Paul Pacuraru se afla in atentia DNA pentru ca ar fi intervenit la companii de stat pentru ca acestea sa acorde contracte de formare profesionala firmei detinute de fiul sau. Basescu i-a scris, in 29 noiembrie, premierului Tariceanu, cerandu-i sa-i remanieze pe ministrii Paul Pacuraru si Tudor Chiuariu.
Referitor la batalia pe functia de viceprimar si asa-zisa reconfirmare in functie a lui Stefan Galbau, Adrian Vlad ne-a explicat ca, in faimoasa deja notificata sedinta de consiliu din 29 noiembrie a.c., din 11 alesi locali care au votat, 6 deja isi pierdusera mandatele.
Cele doua birouri executive - al PD si al PLD - vor ramane in formula existenta, de 29 de membri, si se va forma si un Birou Executiv Judetean si unul Municipal comun, care vor merge pe algoritmul:
Asumarea raspunderii si referendum pe uninominal Pe 24 octombrie Cabinetul Tariceanu a adoptat proiectul de lege elaborat de PNL, impreuna cu Pro Democratia, privind introducerea votului uninominal, iar pe 29 octombrie Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament.
Sotia lui Mircea Geoana a obtinut, in 2007, suma de 100.000 de lei din dividendele de la firma Top Cont SRL, companie la care are o cota de participare de 80%.
Social-democratul Dan Nica este vicepresedinte in Comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor, a vorbit in plen de 29 de ori, are 11 propuneri legislative initiate si se remarca prin faptul ca a sustinut opt motiuni, atat simple, cat si de cenzura.
Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a devenit vineri si noul presedinte al PSD Dolj, câstigând detasat competitia pentru sefia filialei în fata fostului lider Ion Calin.
Partidele politice care au avut candidati la alegerile pentru PE au cheltuit in campania electorala pentru scrutinul din 25 noiembrie 2007 circa 22 milioane lei, in timp ce veniturile declarate ale acestora au fost putin peste jumatatea acestei sume, potrivit Autoritatii Electorale Permanente.
art.29 alin.(5), referitoare la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale Permanente, de catre fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidat independent, cu valoare de 5 salarii minime brute pe tara pentru fiecare candidat;
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Noul subprefect are 29 de ani, este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, iar ultima functie ocupata a fost cea de sef al Biroului Juridic din cadrul Directiei Regionalei de Drumuri si Poduri Constanta.
Urmatoarele 29 de zile se anunta extrem de agitate pentru candidatii care au intrat în competitie, unii dintre ei spunând deja ca lupta va fi pe viata si pe moarte. Înca din prima zi a perioadei în care candidatii aspiranti la o demnitate publica îsi pot face în mod legal reclama pentru a fi alesi, Bania a fost decorata mai ceva ca înaintea Craciunului.
Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat joi ca in o suta de localitati sucevene din cele 114 au fost inregistrate migratii politice ale alesilor locali cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile locale de la 1 iunie, in aceasta situatie fiind 17 primari si 30 de viceprimari.
Ne-am depus dosarul in februarie si am venit special acum de la Bucuresti, pentru ca am sperat sa avem o sansa si iata ca am avut-o", au declarat emotionati, dupa tragerea la sorti, Florian si Georgiana Soare, de 29 si respectiv 27 ani.
Scandalul a inceput dupa sedinta Consiliului Judetului din data de 29.08.2007, cand consilierul judetean PD-L David Craiu a formulat o plangere penala impotriva colegului sau Nicolae Bacalbasa pentru afirmatii de natura sovina si antisemita.
google-analytics.com