Cautare

2965 de rezultate pentru "29" (2.31 secunde)
Mobilizarea, la apelul tuturor sindicatelor si partidelor de stanga, este deja cel mai important de cand protestele fata de politica presedintelui au a strans sute de mii de oameni in capitala, la 29 ianuarie.
Senatorul constantean Puiu Hasotti (foto) nu mai face parte din nici o structura de conducere a PNL, dupa ce delegatii la Congresul Extraordinar din week-end-ul trecut nu l-au votat nici macar pentru lista celor 29 de membri ai Biroului Politic Central.
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008. ... Bugetul total pentru 2009 este estimat la 519,29 de milioane de lei, cu 26 de milioane de lei mai mult decat in 2008.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu.
Dupa aprobarea declansarii procedurilor de expropiere a imobilelor aflate pe amplasamentele de constructie a centurii de ocolire a orasului Constanta, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va trebui sa vireze in contul bancar al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania suma de 128.
54 de milioane de lei - pentru salarii si pentru celelalte cheltuieli ale administratiei, 56,8 milioane de lei - pentru transporturi, 20,4 milioane de lei - combustibili si energie, 20,3 milioane de lei - protectia mediului, 38 de milioane de lei - pentru servicii, locuinte si dezvoltare publica, 29,6 milioane de lei - asigurari si asistenta sociala, 60 de milioane de lei - cultura, recreere si religie, unde intra si contestata investitie din Lunca Jiului, 19,5 milioane de lei - datoria publica, 201 milioane de lei - invatamant, 14,3 milioane de lei - ordine publica.
Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) va plati aproape 7 miliarde de lei vechi pentru lucrarile de reabilitare, curatare si amenajare a plajelor, in vederea pregatirii pentru sezonul estival.
Cu toate acestea, pe 29 aprilie va avea loc intalnirea dintre ambasadorii Consiliului Rusia-NATO. In plus, analistii apreciaza ca exercitiile militare din Georgia vor provoca un mediu ciudat pentru summitul din iunie dintre presedintii american si rus, la Moscova.
Eleonora Gaggioli, de 29 de ani, a fost prezentatoare de televiziune si a pozat in lenjerie intima. Barbara Matera, de 28 de ani, este licentiata in stiinta, dar frumusetea a facut-o celebra.
Potrivit unui comunicat anterior al Ministerului moldovean de Externe, raportul lui Hammarberg va fi audiat in cadrul sesiunii plenare din 29 aprilie a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).
Biroul Permanent al Camerei a aprobat miercuri o reducere a bugetului pe anul in curs de la 291. 827. 000 de lei la 255.
Reprezentantii Primariei Cernavoda au organizat miercuri, 29 aprilie a. c. , o dezbatere publica cu tema administrarea serviciilor de apa - canalizare din oras.
Theodor Stolojan, cu 29%, Corneliu Vadim Tudor, cu 17%, Adrian Severin, cotat cu 16% si Norica Nicolai - 11%. O alta intrebare din chestionar - "Cum s-au schimbat lucrurile in localitatea dvs.
In topul increderii, actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, se afla la trei procente de presedinte, cu 37%, fiind urmat indeaproape de Mugur Isarescu - 34%, Emil Boc - 29% si Crin Antonescu - 29%, Mircea Geoana - cu 25%, Theodor Stolojan cu 20 la suta, Ion Iliescu cu 17 la suta si Corneliu Vadim Tudor cu 16 la suta.
119,29 metri suprafata incaperi si 316,64 metri patrati suprafata cai acces, iar ISU va avea 249 metri patrati suprafata incaperi si 140,35 metri cai acces.
Nu e chiar pustoaica, are 29-30 de ani. Sa zica toti din Parlamentul European: Uite o romanca frumoasa europarlamentar. Decat sa nu faca nimic si sa nu arate frumos, mai bine asa", a afirmat Gigi Becali, la Craiova.
Un tanar la Garda Financiara Sefia Garzii Financiare Olt a fost preluata de Anton Criveanu, de 29 de ani. Criveanu a fost seful Serviciului executari de la Directia Generala de Venituri si Cheltuieli din cadrul Primariei Slatina.
Desi participarea la alegerile europene s-a diminuat constant de la primul scrutin din 1979, un sondaj de opinie publicat zilele trecute da sperante ca la 7 iunie absenteismul nu va atinge un nou record, asa cum se prognozase in urma cu cateva saptamani.
Pe locul doi se afla PDL cu 29 %, pe locul 3 PNL cu 16%, pe pozitia cu numarul 4 UDMR cu 11% si pe locul 5 se afla PRM cu 8,7%.
google-analytics.com