Cautare

2965 de rezultate pentru "29" (2.56 secunde)
Nivelul de participare la alegeri a fost de 43,01% la nivel european, in scadere fata de scrutinul din 2004, a anuntat Parlamentul European.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune.
Biroul Electoral Central a anuntat ca, pana ieri la ora 19.00, s-au prezentat la urne 21,63% dintre alegatori, din care in mediul rural 29,02%, iar in mediul urban - 16,26%.
Social-democratii sunt urmati de PDL, cu 29,75% din voturile valabil exprimate, si de PNL, cu 14,53%. ... Pe locul doi se afla PDL, cu 29,75% (1.377.488 de voturi).
Alianta PSD+PC ocupa primul loc la europarlamentare, cu 31,07%, in top urmand PD-L, cu 29,71%, si PNL, cu 14,52% din optiunile de vot valabil exprimate, dupa ce Biroul Electoral Central a centralizat voturile din toate sectiile.
"Presa mi-a creat imaginea unei persoane inculte, dar am aratat in timpul campaniei ca valorez mai mult de atat", a spus Elena Basescu, fost manechin, de 29 de ani, care a adunat mai mult de 4% din voturi, indeplinind conditiile pentru a intra in Parlamentul European.
"Unul dintre fenomenele ingrijoratoare in Europa, si nu de ieri, de azi, il reprezinta ascensiunea extremei dreapta", afirma Corina Cretu, realeasa in Parlamentul European.
29 senatori s-au pronuntat impotriva, iar doua voturi au fost anulate. In urma cu doua saptamani, conducerea Senatului amanase dezbaterea avizului, motivand prin faptul ca Serban Mihailescu fusese internat in spital, in strainatate.
119,29 metri suprafata incaperi si 316,64 metri patrati suprafata cai acces, iar ISU 249 metri patrati suprafata incaperi si 140,35 metri cai acces.
Adjunctul Inspectoratului de Politie Constanta, comisarul sef Adrian Rapotan, a declarat, pentru cotidianul "Replica", faptul ca nu doar George Caraivan a contestat calificativul, ci si alti 29 de politisti.
Comitetul intrunit ieri a decis ca o comisie alcatuita din Crin Antonescu, vicepresedintele PNL Ludovic Orban si Radu Stroe, secretarul general al PNL, alaturi de Marin Almajan, coordonatorul politic in a carui zona de responsabilitate se gaseste judetul Dolj, sa analizeze pana pe 29 iunie rezultatele obtinute si sa comunice o decizie pe 6 iulie, cu ocazia Consiliului National al partidului.
Presedintele moldovean in exercitiu Vladimir Voronin (foto) a convocat alegeri legislative anticipate in 29 iulie, ceea ce inseamna ca pentru prima data in istorie scrutinul va fi intr-o zi lucratoare.
Concurentii electorali se pot inscrie de miercuri in cursa pentru alegerile parlamentare anticipate care vor avea loc in Republica Moldova la 29 iulie, dupa ce opozitia a refuzat sa voteze un sef de stat comunist.
Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu (foto), a declarat, in documentul semnat pe 12 iunie 2009, dividende repartizate si neincasate de 1.
Vinurile, spirtoasele si prajiturelele sunt la mare cautare sezonul acesta, in hotelurile de pe litoral apartinand Politiei Romane si SRI.
Si mai ciudat este ca, daca viceprimarul Sas a fost corect informat si diferenta vine din comparatia variantelor, atunci suma inaintata nu se regaseste nici macar la varianta a doua de executie, cea mai costisitoare, cu sapatura in subteran, al carei deviz era estimat in studiul de fezabilitate la 29.716.611 euro.
119,29 metri. Ramane de vazut cine va avea ultimul cuvant in aceasta miscare de trupe. (Alexandra VASILE)
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
Zelaya, ales in 2006 pentru un mandat unic de patru ani, convocase referendumul pentru a putea face ulterior o modificare a Constitutiei care i-ar fi permis sa candideze pentru un al doilea mandat in 29 noiembrie.
Debandada la sedinta de Consiliu Local Tuzla, convocata ieri, 29 iunie a. c. , de primarul comunei, Constantin Florin Micu (foto).
google-analytics.com