Cautare

13066 de rezultate pentru "04 04 2009 desi a scos la vanzare" (3.11 secunde)
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva afirma ca majorarile operate in 2004 asupra preturilor de pornire la licitatiile pentru masa lemnoasa nu justifica scumpirea mobilei si a altor produse obtinute din prelucrarea lemnului.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate astazi la vanzare societatea Tractorul Brasov. Pana la publicarea anuntului, sapte investitori si-au exprimat deja interesul pentru uzina brasoveana.
Surpriza de proportii la THR "Marea Neagra", una dintre cele mai mari societati turistice din sud-estul Europei.
"Proprietar de firma scot la vanzare o datorie de zece miliarde de lei".
Potrivit proiectului de Cod Fiscal care va intra in vigoare incepand de anul viitor, statul va impozita pretul de vanzare a imobilelor si nu castigul, ca pana acum. Un calcul simplu scoate la iveala faptul ca prin noul mod de impozitare statul va iesi in pierdere.
Romaniei i s-a recomandat de catre oficiali europeni crearea unei burse a pestelui la Tulcea si reducerea numarului de organizatii de producatori din domeniul pescuitului si acvaculturii, de la 73 la 5, se arata intr-un comunicat emis de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA).
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis ieri sa suspende pentru doua saptamani decontarea actiunilor subscrise in cadrul ofertei Alumil, incheiata la inceputul acestei saptamani, se arata intr-un comunicat al institutiei. In conditii normale, decontarea trebuia sa fie realizata in trei zile de la finalizarea ofertei.
Apropiata aderare si perspectiva unei potentiale cresteri a valorii imobilelor ii determina pe craioveni sa retraga locuintele de la vanzare. ... Piata imobiliara, ca orice alt domeniu de activitate, reactioneaza la zvonurile mult asteptatei aderari a Romaniei la Uniunea Europeana.
Dupa cateva saptamani, piata imobiliara a inceput in sfarsit sa se dezmorteasca. In plus, unii agenti imobiliari au observat o tendinta a craiovenilor de europenizare, in sensul ca a crescut increderea acestora in agentiile imobiliare.
Merchandisingul, sau asa-numitul marketing la punctul de vanzare, influenteaza comportamentul de cumparare astfel incat sa creasca vanzarile si profitul tuturor celor implicati in lantul comercial. In piata de profil se spune, de exemplu, ca "merchandisingul este, in multe cazuri, diferenta intre o vanzare si o vanzare pierduta".
Preturile apartamentelor scoase la vanzare in prezent prin agentiile imobiliare au inregistrat, fata de anul trecut, cresteri cu pana la 80.000 de lei.
"S-a remarcat un fenomen interesant pe piata imobiliara din Bucuresti, si anume: ... Nevoia de locuinte noi la nivelul Capitalei este estimata la 135.000 de unitati, cu mult peste gradul de absorbtie al orasului", arata studiul companiei REAS, citat de www.newz.ro.
"S-a remarcat un fenomen interesant pe piata imobiliara din Bucuresti, si anume: ... Nevoia de locuinte noi la nivelul Capitalei este estimata la 135.000 de unitati, cu mult peste gradul de absorbtie al orasului", arata studiul companiei REAS, citat de www.newz.ro.
Departamentul de Inspectii din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala tine sub supraveghere supermarket-urile din Galati dupa ce a constatat ca in doua astfel de unitati nu erau etichetate corespunzator legumele si fructele scoase la vanzare.
La randul lor, marii depozitari acuza statul de politici dezastruoase in agricultura, fapt ce ar fi dus la scaderea suprafetelor cultivate cu grau. ... Zilele trecute, producatorii din domeniul panificatiei explicau de ce au fost nevoiti sa creasca pretul painii, chiar si cu 50% la unele sortimente (painea integrala).
Bucurestenii tranzactioneaza imobilele din Capitala la preturi diminuate, in medie, cu 15 procente fata de cele publicate in anunturile de profil. ... Pretul mediu initial de listare este de 184.000 de euro, iar pretul mediu de vanzare ajunge la 147.000 de euro", spun reprezentantii portalului imobiliar magazinuldecase.ro.
Astfel de imobile pot fi gasite la distante de 10 - 20 de kilometri de marile localitati, dar si in incinta oraselor. ... Analistii considera ca ofertele de vanzare a conacelor boieresti amplasate in zone mai putin cunoscute sunt si destul de greu de promovat.
oferta Petrom a esuat! Ministerul Eeconomiei a esuat in incercarea de a vinde 9,84% din actiunile Petrom pe bursa, in conditiile in care gradul de subscriere in cadrul ofertei s-a plasat sub nivelul de 80%, necesar pentru inchiderea ofertei cu succes.
Interventia lui de azi este o culme a nesimtirii portocalii, si Dumnezeu ne este martor ca PDL este absolutul in materie de nesimtire, pe o scena politica a carei calitate de baza este...nesimtirea!
In cursul anului trecut Agentia Domeniilor Statului (ADS) a incasat nu mai putin de 2. ... 283,61 lei din concesionarea si arendarea terenurilor din administratie, a declarat ieri Nicolae Giurgea, presedintele ADS. In privinta anului 2009, ADS a obtinut 64. ... In plus, agentia a primit suma de 90.
google-analytics.com