Cautare

13064 de rezultate pentru "04 04 2009 desi a scos la vanzare" (4.14 secunde)
Fiscul scoate azi la vanzare apartamentele din Popesti Leordeni ale primarului Sectorului 3, Robert Negoita. Preturile sunt reduse la jumatate, asa ca puteti cumpara un apartament de 3 camere cu 17 mii de euro.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
Multe dintre masurile fiscale date de actualul executiv nu ajuta cu nimic mediul de afaceri pentru a iesi din criza financiara. ... La aproape o jumatate de an de la instalarea actualului guvern, mediul de afaceri este sprijinit foarte putin.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ... In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie:
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii: Romania" - proiect care urmareste prabusirea comunismului si impactul pe care aceasta l-a avut asupra Europei Centrale si de Est.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Istoria glorioasa a Petromar nu se putea sfarsi, intr-o economie de piata controlata de rechini, decat lamentabil. Odinioara una din marile forte navale ale lumii, divizia marina a Petrom imbogateste inca o mana de afaceristi verosi, batandu-si joc de ultimele vase pe care le mai are.
Dezvoltatorul roman Ecovillas a scos la vanzare primele 44 de apartamente din Romania care utilizeaza 100% energie regenerabila, in proiectul LOFT Green Apartments din Mogosoaia. ... LOFT Green Apartments va finaliza in mai 2019 primele apartamente, al caror preÈ› pleaca de la 43.000 de euro fara TVA.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca institutia de invatamant superior a depus deja o cerere in acest sens, iar daca documentatia intruneste conditiile legale, proiectul de vanzare ar putea intra pe ordinea de zi a sedintei de consiliu din aceasta luna.
Rafo Onesti are datorii de peste 9.000 de miliarde de lei vechi si putine sanse de a functiona mai departe de sfarsitul acestui an, ne-a asigurat avocatul ANAF in procesul cu Rafo.
Zona McDonald’s din Craiova s-a transformat treptat în târg de vânzari auto, iar primaria nu face nimic, desi stie de problema. Masinile cu anunt de vânzare în geam, parcate de o parte si de alta a strazii, au fost prea „discrete“ ca functionarii publici sa ia vreo masura.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%. "Prima casa" a diminuat pretul unor imobile, iar pe altele le-a ridicat usor.
A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta). • A intrat in grupul Carrefour in 1980. • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania.
google-analytics.com