Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (4.18 secunde)
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. ... "Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
La dispozitia directorului general Constantin Olteanu, care este si patronul societatii Total Service International, (partenerul constantean caruia Grupul Renault a facut greseala sa-i concesioneze comercializarea propriilor modele de autovehicule), autoturismul Renault Megane Sedan cu numarul de inmatriculare B35EGG, aflat in contract de leasing pentru firma beneficiara Bosfor Eurostil SRL Constanta, reprezentata de asociatii Ali Danis si Zekeriya Sadak, a fost sechestrat in cursul zilei de ieri, in incinta show-room-ului Dacia-Renault-Nissan, unde proprietarii o lasasera pentru a i se efectua o revizie de rutina.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, crede ca serviciilor secrete le-ar trebui interzis accesul la finantari extrabugetare. ... Olteanu a sustinut ca nu trebuie ca serviciile de informatii sa aiba fonduri care sa scape controlului parlamentar: ... Olteanu sustine ca pana si veniturile bugetare ale serviciilor sunt supradimensionate.
Depunerea motiunii PD-L privind anularea taxei auto s-a impiedicat pe drum, mai exact de presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu.
Jucan Sergiu) ZIARUL 21 VA PREZINTA O POVESTE TRISTA, DAR INCA PLINA DE SPERANTA, A UNEI FAMILII DE CADRE MILITARE, OLTEANU COSMIN SI DENISA, DIN CADRUL UNITATII MILITARE 01824 CAMPIA TURZII, CARE TRECE PRIN MOMENTE GRELE, MAI EXACT FIUL LOR A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER.
Cel care a facut nominalizarea este Bogdan Olteanu. Olteanu devine si el un potential candidat, chiar cu mai multe sanse, de aceasta data in viziunea colegului Cristian Adomnitei. Intrebat daca PNL are candidat pentru alegerile prezidentiale din 2009, Bogdan Olteanu a raspuns:
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat, sambata, la Oradea, ca obligarea parlamentarilor sa voteze "la vedere" este o crasa incalcare a Constitutiei.
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Bogdan Olteanu, candidat pe scaunul detinut de Adrian Nastase, anunta ca se pregateste sa le modifice din nou.
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (foto), sustine ca poate aparea oricand posibilitatea unui guvern minoritar, prin retragerea Partidului Conservator de la guvernare. ... Bogdan Olteanu isi ia in serios rolul de al treilea om in stat si incearca sa-si consolideze pozitia de lider de opinie.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a expus ieri, cu elan tineresc, primul sau bilant al activitatii legislative si a promis ca in mai si iunie vor fi adoptate legile pentru integrarea in UE.
Ca intr-o campanie electorala in toata regula, la Corbu a fost prezent ieri chiar presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a adresat ieri un apel catre toti oamenii politici si toate partidele, cerandu-le sa lase in afara luptei electorale institutia Parlamentului. Olteanu a spus ca "cei care incearca sa manipuleze opinia publica impotriva Parlamentului indeamna la ilegalitate si anarhie".
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a adresat ieri un apel catre toti oamenii politici si toate partidele, cerandu-le sa lase in afara luptei electorale institutia Parlamentului. Olteanu a spus ca "cei care incearca sa manipuleze opinia publica impotriva Parlamentului indeamna la ilegalitate si anarhie".
Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, miercuri, la sediul PNL, ca social-democratii si democratii inclina spre apropierea dintre cele doua partide din 1990, si ca prin aceasta apropiere "s-ar reface vechiul FSN". ... Ramane de vazut", a spus Bogdan Olteanu.
Dupa ce fosta conducere a Agentiei Judetene a Taberelor Constanta a oferit cele mai bune tabere unor societati private, pe tava si la niste preturi de inchiriere derizorii, la ora actuala, Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene de Tineret, se pregateste de o lunga lupta prin instante, pentru a readuce taberele "Schitu" si "Luminita" in administrarea statului.
google-analytics.com