Cautare

742 de rezultate pentru "florea cornel" (2.68 secunde)
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Agresorul ar fi Mihai Florea (25 ani), fost ciclist si o prezenta constanta la concursurile de profil.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
In acest context, dezbaterea a pornit firesc, primarul comunei Cornu si totodata si presedintele filialei judetene Prahova a Asociatiei Comunelor din Romania , Cornel Nanu, a multumit senatorilor ca au venit in numar atat de mare la aceasta intalnire, si a prezentat cateva dintre inconvenientele majore cu care se confrunta autoritatile locale:
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Unul dintre ei este poetul Mircea Dinescu, ales in functie pe 30 ianuarie, iar cel de-al doilea - Cornel Panait, ales intr-o noua Adunare Generala a asociatiei, pe 25 aprilie.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
In acelasi timp, Nicolaescu a precizat ca "relatia de colaborare cu PD Mures s-a deteriorat in ultima vreme" (facand referire la inlocuirea conducerii filialei cu echipa primarului Targu Muresului, Dorin Florea - n.r.) si a apreciat ca la nivelul judetului Mures situatia prezenta este de "nefunctionare totala a Aliantei".
Cornel Nistorescu 70: ... Octavian ANDRONIC) Pentru cei care il cunosc - si nu de azi de ieri - pe Cornel Nistorescu, gestul sau a fost unul neobisnuit.
PRM cere revocarea lui Gheorghe Florea din functia de presedinte al BEC, a anuntat vineri intr-o conferinta de presa presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim Tudor sustine ca presedintele BEC, Gheorghe Florea, ar fi "furat" tragerea la sorti.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Cornel Mondea si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Electroputere, pentru a conduce noua entitate, EP SERV.
De ieri, despre Cornel Ostahie, ea ar vrea sa vorbim folosind acel nenorocit timp trecut. Ma intreb, insa, daca despre Cornel Ostahie, Omul, Scriitorul, Iubitorul de Arta si, mai presus de toate Prietenul, vom putea vorbi, vreodata, la timpul trecut?
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... citrin, cuart fumuriu si aquamarin", ne-a spus Rodica Florea. Tot la standul Rodicai Florea si al fiului sau Robert publicul a putut achizitiona si:
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Rand pe rand, Mihai Stanisoara, Radu Berceanu, Dorin Florea si Gheorghe Stefan i-au trantit in fata ca PDL a pierdut alegerile din cauza sa si singura solutie este ca sa-si dea demisia. ... Florea catre Anastase:
google-analytics.com