Cautare

503 de rezultate pentru "asirom vienna insurance group" (3.29 secunde)
Asirom a afisat o pierdere de 5,3 milioane de lei (1,57 milioane de euro) în primele noua luni din 2007, în special din cauza daunelor platite pentru doua accidente produse la Oltchim.Asirom a înregistrat în primele noua luni din 2006 un profit net de 988.492 de lei.„Rezultatul este afectat temporar de faptul ca au fost avizate la Asirom doua daune majore ale asiguratului nostru Oltchim, care însumeaza peste opt milioane de euro“, a declarat directorul general al companiei, Boris Schneider, citat de NewsIn.El a adaugat ca aceste daune nu vor afecta foarte mult rezultatul financiar al companiei la finalul anului, deoarece o mare parte din suma urmeaza sa fie suportata de reasiguratorii Asirom.
Asirom a inaintat catre Bursa Electronica Rasdaq o scrisoare prin care solicita lamuriri despre legalitatea suspendarii operatiunilor cu titlurile companiei, in perioada 7-11 februarie, in vederea transferului pe un nou suport tehnic de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti.
Omniasig si Asirom isi disputa contractul de asigurare a parcului auto al RAT Craiova. Contestatia depusa de Asirom a fortat mana regiei si numai decizia Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor, asteptata la sfarsitul lunii in curs, poate clarifica problema.
Modificarea statutului si a actului constitutiv al SC Unita Vienna Insurance Group SA fara avizul ori aprobarea prealabila a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor - cu privire la noua structura a actionariatului, noii membri ai Consiliului de Supraveghere si ai Directoratului - reprezinta o incalcare a prevederilor Legii nr.
Prin aceasta campanie desfasurata la nivelul UNIQA Insurance Group, UNIQA Romania propune o atitudine fundamental pozitiva incurajand oamenii sa se bucure de plinatatea vietii lor. ... UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane.
Pe 18.07.2011, CAPRI-LACT incheiase la BCR Asigurari Craiova - Vienna Insurance Group polita de asigurare IBC nr. ... In acest sens, am solicitat oficial Madalinei Constantin, PR Manager OMNIASIG Vienna Insurance Group, un punct de vedere cu privire la situatia de la CAPRI-LACT.
berea Golden Brau, biscuitii Salatini produsi de Pan Group, pâinea Vel Pitar, cozonacul Boromir si chiar prefabricatele Elpreco.
Avand numele de cod Vienna, noul sistem de operare de la Microsoft va fi gata pana in 2009. ... Este de asteptat ca Vienna sa aiba alta interfata si cateva functii cu totul noi.
Allianz Tiriac, Omniasig Vienna si Asirom detin primele trei locuri in topul primelor zece companii de asigurari din Romania in functie de primele brute subscrise in primele sase luni ale acestui an, cu o valoare cumulata de peste 1,71 miliarde lei, arata datele publicate luni de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor din Romania (CSA).Pe segmentul asigurarilor generale, primul loc este ocupat de Allianz Tiriac, cu prime subscrise in perioada mentionata de peste 645 milioane lei, in timp ce domeniul asigurarilor de viata este dominat de ING Asigurari de Viata, cu prime subscrise in valoare de peste 273 milioane lei.Potrivit datelor CSA, Allianz Tiriac domina topul asiguratorilor in functie de primele brute subscrise din asigurari generale.
http://groups.yahoo.com/group/ClientiVB_Bucuresti/ BCR: http://finance.groups.yahoo.com/group/BCR_Ord_50_2010/ Alpha Bank: http://finance.groups.yahoo.com/group/alphaoug50/ Raiffeisen Bank: http://groups.yahoo.com/group/clienti_raiffeisen_bucuresti/ BRD: http://finance.groups.yahoo.com/group/clientibrd/ ING:
Presedintele CSA estimeaza ca, dupa preluarea Asirom de catre Vienna Insurance Group, primele cinci companii vor detine 70% din piata asigurarilor.
Dupa plecarea lui Constantin Toma la Platinum, care a ocupat pana "in luna iulie functia de presedinte al Directoratului, grupul Vienna Insurance Group (VIG) l-a propus pe Borowinski la conducerea Omniasig.
Kira Group, societatea patronata de omul de afaceri Samir Sprinceana, se razboieste in instanta si cu firmele private dupa ce "meciul" cu Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a intrat in prelungiri.
Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrala si de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW.
Motivul protestului este neplata VOLUNTARA a salariilor si drepturilor de autor cuvenite pe ultimele patru luni de catre societatea Intact Publishing SRL, parte a Intact Media Group, care detine Jurnalul National.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Cunoscuta in Craiova sub numele de Cin Company, societatea a intrat practic sub aripa lui Dilgoci in ianuarie 2002, cind asociatul unic al firmei, Ion Chirita, i-a cesionat lui SC CD Group Industries 80% din capitalul social.
Reorientare la Intact Group (Autor:
Dupa statistica CSA, cele mai multe erori le-au avut UNITA si ASIROM, cu 20-22% din politele RCA.
Asirom, Carpatica Asig SA, BCR Asigurari si Omniasig. ... Directorul Asirom Craiova, Marius Flori, a spus ca firma cere plata daunei de la cel responsabil de neregula privind starea drumului si "la Craiova am castigat in prima instanta un astfel de proces.
google-analytics.com