Cautare

503 de rezultate pentru "asirom vienna insurance group" (4.43 secunde)
Cu ocazia acestui eveniment, au participat si Giorgio Denevi si Guido Maccaferri de la firma GABOR GROUP. ... Misiunea GABOR Astazi, Gabor Group este un business de succes care isi evalueaza valorile de-a lungul anilor.
Corporatia BenQ este formata din trei grupuri principale de afaceri - Digital Media Business Group, Integrated Manufacturing Service Business Group si Mobile Communication Business Group.
Mediafax Group si RoNewMedia au incheiat un parteneriat in urma caruia primii 1.000 de cumparatori din Romania ai biletelor full-pass la evenimentul care va avea loc in perioada 16-18 mai, la Biblioteca Nationala, beneficiaza de un pachet atractiv de servicii, potrivit it.bzi.ro.
La ora 16 va debuta recitalul sustinut de ICon Arts Percussion Group, pentru ca de la ora 17 să
Nagy Reka - persoana de contact pe Romania (Bemer Group), Janos Beck - Director Executiv la Bemer Group si Dr. Horvath Ilona - Director Medical la Bemer Group.
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Evenimentul va fi moderat de Alessandra STOICESCU, Director Executiv, Intact Media Group. ... Alessandra STOICESCU, Director Executiv Intact Media Group Teme:
Carrefour Romania si Green Group prezinta rezultatele sistemului de colectare selectiva a deseurilor SIGUREC si anunta planurile de dezvoltare a proiectului pentru noul an.
Cora Romania impreuna cu Green Group au lansat in parcarea hypermarketului Cora Lujerului cea mai moderna infrastructura de colectare a deseurilor, statia automatizata Sigurec.
Romania si Bulgaria vor avea o serie de beneficii prin integrarea de la 1 ianuarie 2007, arata un studiu al Institutului pentru Studii Economice Internationale Comparate din Viena (Vienna Institute for International Economic Comparisons - WIIW), citat de Deutsche Presse-Agentur (DPA) din Viena si preluat de EurActiv.
Invitati la intilnirea de ieri au fost Simone Sorbi, directorul Sectorului Politici Regionale de Inovare si Cercetare al Guvernului Regional Toscana, Giuliano Bianchi, profesor la Universitatea "Siena" din Toscana si Bartolo Vienna, consilier de aderare.
Firmele romanesti interesate sa preia Electroputere sunt A5 Invest SRL Caransebes, Grup Feroviar Roman Bucuresti si Vienna International Holding SRL Bucuresti.
Acestea sunt A5 Invest SRL Caransebes, SC Grup Feroviar Roman SA Bucuresti, Vienna International Holding SRL Bucuresti, Al Arrab Contracting Company Limited - din Arabia Saudita, si Peeker Atomic Energy System INC Lakewood Colorado - din SUA.
Reamintim ca AVAS a anuntat la finele lui mai ca a respins documentele de participare depuse de Vienna International Holding Bucuresti si Peeker Atomic Energy System Inc.
La sfarsitul saptamanii trecute peste 55 de reprezentanti ai companiilor din domeniul transportului naval, logistica, expeditii, importatori si exportatori din Austria si Romania au participat la simpozionul "Portul Constanta - poarta spre Europa", organizat de Compania Nationala ,,Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta (CN APM SA) si "Tina Vienna", companie austriaca de consultanta in domeniul transporturilor.
La polul opus se situeaza actiunile Aerostar - care au pierdut 89,09%, urmate de cele ale Agras Vienna - cu o depreciere de 12,61%.
Noile firme autorizate sunt Ceccar - Romas, Omniasig - AGI, Omniasig - Asirag, Agras, BT Asigurari Transilvania si ABC Asigurari - Reasigurari, care se adauga listei autorizate anterior, care includea Asitrans, Omniasig, Asiban, Ardaf, Astra, Unita, Allianz-Tiriac, BCR Asigurari, Interamerican, Carpatica si Asirom.
Directorul responsabil cu asigurarile generale din cadrul Asirom, Radu Adrian Ionescu, ne-a declarat ca firma sa asigura atat viata cainilor si pisicilor, cat si raspunderea civila a proprietarului.
Este vorba despre ABC Asigurari, Agras, Allianz-Tiriac, Ardaf, Asiban, Asigurarea Ceccar-Romas, Asirom, Asitrans, Astra, Asiban, BCR Asigurari, BT Asigurari Transilvania (fosta SAR Transilvania), Carpatica Asig, Interamerican, Omniasig- AGI, Omniasig-Asirag, Unita.
Marius Flori, director ASIROM, sucursala Dolj, a explicat: "Cuantumul despagubirilor se stabileste dupa evaluarea masinii si a pagubelor. In evaluare, se porneste de la valoarea de piata a modelului respectiv in momentul producerii accidentului, din care se scade uzura si numarul de kilometri, conform unor reglementari ale CSA.
google-analytics.com