Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (2.55 secunde)
Ne aducem aminte ca in cei patru ani de colaborare am inregistrat rezultate pozitive, importante, dar nu excludem o colaborare si cu celalalt pol politic“, a mai spus Markó Béla.
El a precizat ca PC este interesat de persoane cu "pofta de rezultate pozitive in zona politica si profesionala". Ciuca a completat ca PC "nu este interesat de grupuri, de aripi, de ceea ce se intampla in celelalte partide" si ca nu incurajeaza "eventuale puciuri sau conflicte".
El a adaugat ca Nastase este “un om politic cu experienta indelungata, este presedintele partidului, e inca premier, a avut Guvernul cu cele mai substantiale rezultate de pana acum“.
Intr-o conferinta de presa, democratul Adriean Videanu, viitor vicepremier, a declarat ca Alianta PNL-PD a ajuns la rezultate concrete in negocierile cu UDMR.
Organizatiile PSD care au dezamagit la alegeri sunt prudente, in timp ce filialele cu rezultate bune sustin ca este nevoie de o reformare a partidului.
Nicolaescu a precizat ca motiunea pe care liderul liberal Calin Popescu-Tariceanu o va prezenta la congresul din februarie privind unificarea dintre PNL si PD nu va duce la indepartarea formatiunii rezultate din fuziune de valorile liberale europene.
Copiii rromilor scurma printre seringi si pansamente uzate Cel mai grav aspect relevat de seful Agentiei de Protectia Mediului Constanta se refera la faptul ca Salport-ul a "asigurat pe baza de contract si preluarea unor deseuri periculoase (deseuri infectioase medicale, inclusiv rezultate din tratamentul SIDA), fara a avea dotarile necesare si autorizarea impusa de lege pentru aceste tipuri de deseuri speciale/periculoase si fara sa se asigure ca destinatia acestor deseuri este una legala”.
Acest protocol prevede ca Alianta sa desemneze candidatul cu cele mai bune rezultate, in urma unui sondaj de opinie realizat in Bucuresti“, a explicat Tariceanu.
Tot pe aceasta tema si in directa legatura cu posibila fuziune PNL-PD si cu dorinta inregimentarii formatiunii rezultate in PPE, trebuie pomenite si niste recente zvonuri ajunse pe malurile Dambovitei, si anume ca multi crestini-democrati europeni privesc cu suspiciune un astfel de proiect.
„Daca vreti sa obtinem rezultate bune la alegerile de anul viitor trebuie sa muncim foarte mult pentru alegerile europarlamentare din aceasta toamna.
In alta ordine de idei, referitor la institutiile descentralizate din Constanta, senatorul sustine, la fel ca si reprezentantii PD, respectiv cei PUR, ca acei oameni capabili vor ramane in functiile pe care le detin, iar cei care vor fi schimbati sunt cei care nu au avut rezultate satisfacatoare.
hai sa nu zic de faliment, dar destul de precare si le-am adus in topul firmelor, am rezultate, cunosc problemele Constantei, sunt un bun administrator si un bun manager, am taxele platite la zi, am toate firmele pe profit in 2007.
La randul sau, liderul PDL Emil Boc a precizat ca organizatiile care vor obtine rezultate mai mici decat media pe tara a partidului vor intra intr-un "proces de evaluare".
PD-L are de doua ori mai multe mandate decat in 2004 Potrivit ultimelor rezultate partiale ale alegerilor locale din judetul Constanta, PSD a castigat detasat presedintia Consiliului Judetean, Consiliul Local Municipal si Primaria Constanta.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Popescu a afirmat ca i se pare a€žcorecta€œ ca alegerea sa se faca dintre cei care au obtinut cele mai bune rezultate (n.r.
“Am convenit ca, in momentul in care comisia romano-rusa va avea rezultate concrete, la nivel politic nu va fi nici o problema din punctul de vedere al Tezaurului“, a spus Basescu.
La mai bine de o luna si jumatate de la investirea Guvernului Tariceanu, liderii celor patru partide care au ocupat portofoliile in Palatul Victoria, PNL, PD, UDMR si PUR, au semnat abia ieri acordul de colaborare dintre formatiunile politice ale coalitiei rezultate in urma alegerilor din 2004.
Biroul de circumscriptie electorala impreuna cu autoritatile publice locale vor asigura buna desfasurare a noului scrutin. Pana la obtinerea noilor rezultate se suspenda operatiunile electorale privind numararea voturilor si constatarea rezultatelor.
Boc a declarat ca PD-L a obtinut cel mai bun scor pe care l-a avut vreodata partidul pe care-l conduce si le-a multumit tuturor pentru aceste rezultate.
google-analytics.com