Cautare

56 de rezultate pentru "mineru motru" (2.44 secunde)
Pentru scaderea costurilor, complexul cere guvernului în custodie cariera Motru, cea care îi furnizeaza în prezent 62% din necesarul de carbune. ...  Complexul Energetic (CE) Craiova îsi disputa cu Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) custodia Exploatarii Miniere de Cariera (EMC) Motru - principalul furnizor de carbune pentru termocentrala craioveana.
Cu toate ca este mai mult de un an si jumatate pana cand va debuta campania pentru alegerile locale, trei dintre partidele din Gorj au declansat o precampanie electorala cu acuzatii dure, pentru fotoliul de primar din municipiul Motru.
Dupa nereguli de peste 1.000 de miliarde de lei vechi, care au zguduit sucursalele Targu Jiu si Novaci ale Bancii Comerciale Romane si care au avut ca urmare arestarea directorilor, dupa neregulile semnalate in cotidianul nostru de la BCR Motru, cand s-a lasat cu schimbarea conducerii acesteia, sucursala din Motru dovedeste inca o data ca stie cum sa-si piarda clientii si sa fie expusa actionarii in judecata de catre acestia.
 Lipsa de cadre medicale specializate si a unor investitii în infrastructura, precum si dotarea precara cu aparatura creasera premisele transformarii Spitalului Orasenesc Motru într-o unitate spitaliceasca de duzina, care prelua bolnavii de la ambulante si îi trimitea urgent la Târgu Jiu sau la Craiova, în functie de gravitatea situatiei.
Primul drum inchis a fost Matasari - Runcurel - Motru, care s-a surpat pe o portiune de 30 m in zona Carierei Rosiuta.
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Cea mai mare investitie, de 1.000 de miliarde, se va face in zona miniera Motru, la mina Rosiuta.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Printr-un ordin al ministrului sanatatii, datoriile Spitalului Municipal Motru si ale Sanatoriului Dobrita vor fi achitate de minister. Cele aproximativ 18 miliarde de lei vechi care reprezinta datoriile Spitalelor Motru si Dobrita vor fi achitate de Ministerul Sanatatii.
Primaria Motru se confrunta cu serioase probleme financiare.
Beneficiarul actual al contractului este SC Tehnologie si Prestari cu Sisteme de Utilaje Terasiere SRL Motru, controlata de familia Sarcina. ... De ceva timp, utilajele TPSUT Motru (firma partenera de afaceri) blocheaza o parte din activitatea carierei.
În Motru, nu a existat pâna în prezent nici un depozit ecologic de colectare a deseurilor menajere.
Lucrari pe bani publici si la Motru Firma omului de afaceri deruleaza in prezent un contract si cu Primaria Motru. ... Facem alta licitatie pe ce a mai ramas de executat", a declarat Dorin Hanu, primarul din Motru.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj a desfiintat punctul de lucru deschis la Motru. ... La punctul de lucru din Motru exista un singur angajat care era detasat de la Targu Jiu in fiecare zi de vineri, pentru ca cetatenii din oras sa poata solicita documentele de care aveau nevoie.
Termocentrala de la Motru, un proiect prioritar pentru MEC In ceea ce priveste investitiile, oficialii guvernului au spus ca exista doua proiecte care ar putea sa se realizeze.
Mina Zegujani a trecut la EMS Motru Incepand cu aceasta luna, activitatea de subteran la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a fost reorganizata.
Incepand cu 15 iulie, Felicia Cocos isi preia atributiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar sef al procurorilor din Motru devine Stica Constantin Costescu, in timp ce Ileana Enache este validata in urma aceluiasi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu.
Incepand cu 15 iulie, Felicia Cocos isi preia atributiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar sef al procurorilor din Motru devine Stica Constantin Costescu, in timp ce Ileana Enache este validata in urma aceluiasi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu.
Cel mai ieftin, la Carbunesti In municipiul Motru, edilii au cheltuit pentru deszapezirea orasului 160.000 de lei. ... Bine ca am scapat", a mentionat Tudor Dobrica, viceprimarul din Motru.
Alt club de fotbal din judet, Minerul Motru, care activeaza in Divizia B, este de asemenea in faliment, inregistrand datorii istorice de aproape 12 miliarde de lei.
google-analytics.com