Cautare

56 de rezultate pentru "mineru motru" (3.56 secunde)
Ultimul proiect a fost intocmit de Consiliul Local (CL) Motru - judetul Gorj, pentru modernizarea unui tronson de strada de peste 590.000 de euro.
Probleme deosebite în încasarea contributiilor la bugetul de stat ridica UATAA Motru, unitate care apartine de Consiliul Local Motru si are datorii de 2,7 milioane de lei.
Probleme deosebite în încasarea contributiilor la bugetul de stat ridica UATAA Motru, unitate care apartine de Consiliul Local Motru si are datorii de 2,7 milioane de lei.
Un cercetator cu probitatea lui Radulescu-Motru o teoretiza cu intentii patriotice. ... Profesorul Motru viza eradicarea unor tare nationale, de-alde Lazaroiu le alimenteaza si le speculeaza.
Elevii lui Marian Bondrea vor sustine sambata, de la ora 11.00, un meci de verificare in compania celor de la Minerul Motru (locul 4 in C4), confruntarea urmand sa aiba loc pe un teren "sintetic"
Trecand la Divizia B, dupa meciul Universitatea - Minerul Motru 0-1 nu am de facut decat o singura remarca: ... Avertizam saptamana trecuta in articolul meu ca alb-albastrii nu vor castiga meciul cu Motru fara probleme.
Un adevarat depozit de produse de contrabanda a fost descoperit de politisti, azi, la domiciliul unui barbat in varsta de 55 de ani din localitatea Breznita Motru, din judetul Mehedinti, informeaza NewsIn.Politistii orasului Strehaia au descins la locuinta suspectului in baza unei autorizatii de perchezitie eliberata de Judecatoria Strehaia.
Una dintre autopsecialele Politiei Rurale Motru a fost lovita, astazi, de un autoturism care a patruns pe contrasens, o persoana fiind ranita in urma accidentului, informeaza NewsIn.
La miting vor participa pensionari din cadrul Ligii Pensionarilor Gorj, Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Gorj, Sindicatului Liber - Uniunea Pensionarilor Mineri Gorj, CARP Motru, Liga Pensionarilor Petrolisti, filiala Targu Jiu, Sindicatul Pensionarilor din Bazinul Minier, Sindicatul Liber al Micilor Producatori si Pensionari Gorj.
In timp ce Dan Morega a fost inspector guvernamental in timpul guvernarii Vacaroiu, Ionel Mantog a reprezentat Organizatia Locala a PSD Motru.
Gelil Eserghep a mentionat ca, in afara de vizita de la Bistrita Nasaud, atat el, cat si Corneliu Vadim Tudor, au fost prezenti acum cateva zile si la Motru, acolo unde partidul pe care il reprezinta are si primar, si viceprimar, si unde au fost intampinati de o multime impresionanta de sustinatori.
La Motru exista in prezent doi independenti, la Novaci trei si unul la Targu Jiu. De asemenea, primarul din Lelesti, Daniel Rotaru, este independent, la fel ca si viceprimarii de la Godinesti si Runcu.
Cornuletul liberal a fost furnizat titularului de contract SC LEXI STAR, prin societatea de morarit si panificatie pe care Morega o detine la Motru.
In urma verificarilor efectuate la 16 agenti economici din Targu Jiu, Motru si Tismana, care comercializeaza preparate din carne, au fost identificate mai multe probleme.
Subprefectul cere banii inapoi Turcinesti si Motru sunt alte localitati unde sefii primariilor nu au fost deloc zgarciti cand a fost vorba sa bage in buzunar bani publici.
Salariatii Primariei Motru nu vor lua nici ei prime de Craciun. In plus, acestia vor sta acasa de Sarbatori, in concediu fara plata.
Salariatii Primariei Motru nu vor lua nici ei prime de Craciun. In plus, acestia vor sta acasa de Sarbatori, in concediu fara plata.
In municipiul Motru s-a rezolvat problema presedintelui, iar in urmatoarele doua luni vom avea presedinti alesi si in restul filialelor.
Vanju Mare, Bala, Balta, Breznita-Motru, Cazanesti, Ciresu, Corcova, Devesel, Garla Mare, Gogosu, Greci, Grozesti, Gruia, Jiana, Podeni, Poroina Mare, Tamna, Vladaia, Voloiac.
Barbatul era transportat cu o ambulanta de la Motru la Targu Jiu, iar masina condusa de politician a intrat, in plin, in salvare.
google-analytics.com