Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (3.19 secunde)
Si localitatea Navodari, care la randul ei prezinta un potential turistic enorm, "viseaza" la un port turistic de agrement. ... Acum insa, dupa cum a declarat primarul Tudorel Calapod, ideea a fost regandita, in sensul ca amplasamentul pentru eventuala investitie a fost aleasa in zona Midia.
Modelul taxei la intrarea in statiunile de pe litoral se pare ca are sustinatori si la Navodari, mai exact in tabara de copii din localitate.
Consilierii locali din Navodari si primarul Tudorel Calapod au cazut ieri de acord asupra bugetului pe 2008 si au votat un proiect final realizat in forma dorita de majoritatea PSD-PNL.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 41 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto), din care au fost aprobate 30.
Investitorul italian care a preluat activele fostului USAS Navodari Roberto Vicentelli (foto) nu a renuntat la ideea de a construi pe teritoriul celei mai nordice statiuni de pe litoralul romanesc o groapa de deseuri periculoase.
Pachetul majoritar de actiuni reprezentand 56,575% din capitalul social al SC Uzina Termoelectrica Midia SA Navodari a fost adjudecat de un consortiu format din Rompetrol Rafinare si The Rompetrol Group N.V., in urma unei licitatii organizate in data de 10 ianuarie a.c.
Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a declarat, in urma cu o saptamana, ca isi doreste dizolvarea Consiliului Local, intrucat, aprecia acesta, "este o rusine".
Candidatul PSD pentru Primaria Navodari, Nicolae Matei, si-a anuntat ieri, in premiera, proiectul Parteneriat pentru Educatie. Anuntul social-democratului a venit ca urmare a faptului ca, la sediul PSD Navodari, un grup de studenti s-au aratat interesati de oferta electorala a acestei formatiuni politice.
Luptele crancene pentru Primaria orasului Navodari au scos la iveala cele mai urate aspecte ale vietii politice. ... Este vorba despre candidatul PRM pentru Primaria orasului Navodari, Ion Ticuleanu, cunoscut de multi drept "Nenea".
“Directorul Ecoterm va fi dat afara”, a declarat, ieri, primarul Nicolae Matei (foto), sub impulsul nemultumirilor acumulate din cauza facturilor emise de societatea furnizoare de agent termic din Navodari. ... Managementul este unul defectuos”, a mai spus primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Primarul Tudorel Calapod vrea sa dea afara Partidul Romania Mare din sediul pe care acesta il ocupa de ani de zile in Navodari, potrivit legislatiei in vigoare privind partidele politice.
Ostilitatile din sedintele de Consiliu Local Navodari risca sa fie reluate, pe masura ce PD-L solicita, cu insistenta, postul de viceprimar, in baza colaborarii dintre cele doua partide la nivel national.
In dimineata zilei de ieri a avut loc la Navodari inaugurarea oficiala si deschiderea pentru public a primului magazin din judetul Constanta apartinand lantului PLUS. Panglica inaugurala a fost taiata de Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari, si de Uwe Klostermann, directorul general al Plus Discount Romania SCS.
Sedinta ordinara de vineri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 51 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto).
Primaria Navodari are, pentru anul 2006, planuri mari. ... Si tot la capitolul SC Ecoterm Navodari, Tudorel Calapod a subliniat ca scandalul legat de schimbarea conducerii Ecoterm se afla la final, in sensul ca a castigat procesul cu fostul director al societatii mentionate, Mircea Suciu.
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Primaria orasului Navodari a facut bilantul in ceea ce priveste realizarea obiectivelor propuse in urma cu aproximativ doi ani. ... De asemenea, in ceea ce priveste fondurile externe, Primaria Navodari a primit o creditare in valoare de aproximativ 100.000 de euro.
Pe data de 31 iulie a.c., Consiliul Local Navodari s-a intrunit in sedinta, pe ordinea de zi fiind inscrise un numar de 24 de proiecte de hotarari.
Jean Paul Tucan a fost ales ieri, de ziua lui, presedinte interimar al PNL Navodari, in urma Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal, filiala Constanta, care a avut loc in Mamaia.
Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod a anuntat faptul ca au fost deja finalizati aproximativ 15 kilometri din totalul de 24 a retelei de conducte care vor racorda locuitorii orasului la sistemul de gaze beneficiind de acest lucru 60 consumatori ai orasului.
google-analytics.com