Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (3.72 secunde)
Daca pana acum la licitatiile organizate de TSP Ecoterm Navodari oameni de afaceri ca Jean Paul Tucan sau vedete precum Mihai Traistariu se calcau in picioare pentru achizitionarea terenurilor mult visate de la malul marii acum interesul acestora a scazut brusc.
O singura semnatura ar fi fost de ajuns ca TSP Ecoterm sa prejudicieze bugetul Primariei Navodari - care este ordonatorul de credite al primei unitati mentionate - cu mai multe miliarde de lei vechi.
In acelasi timp, Calapod si-a ajutat si rudele, prin introducerea unor firme din Galati, apartinand socrului, respectiv cumnatului sau, pe piata din Navodari.
SC TSP Ecoterm SA a beneficiat de lucrari de la Primaria Navodari in valoare de 2.808.913 lei.
Totusi, in 28 septembrie traficul pe canalele Dunare - Marea Neagra si Poarta Alba - Midia Navodari a inregistrat un volum record de 204.500 tone capacitate, vechiul record, de 164.000 tone capacitate, fiind stabilit in 2005.
1.446 din 12/11/2008, emisa de guvernul Tariceanu, petrolul si gazele din jurul Insulei Serpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, ce are un capital social de doar 200 de lei.
Drept exclusiv de executie in doua perimetre Potrivit actului aditional incheiat pe 12 noiembrie 2008, ANRM a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
Boc nu a retractat acuzatiile formulate in trecut la adresa lui Tariceanu, ci le-a reluat si in fata judecatorilor, afirmand ca afacerea Sterling a avut ca punct de plecare compania Rompetrol, prin Dinu Patriciu, si a fost premeditata de fostul Guvern, din noiembrie 2008, odata cu aprobarea actului aditional 11 la contractul de explorare si impartire a productiei pentru perimetrele XIII Pelican si XV Midia.
Cea mai mare parte din reteaua de transport a Petrotrans-ului, aproape 300 de kilometri, este dispusa este pe raza judetului Constanta, impartita fiind in doua tronsoane principale, si anume Constanta - Cernavoda si Midia - Constanta.
Cea mai mare parte din reteaua de transport a Petrotrans-ului, aproape 300 de kilometri, este dispusa este pe raza judetului Constanta, impartita fiind in doua tronsoane principale, si anume Constanta - Cernavoda si Midia - Constanta.
Dupa mai bine de jumatate de an in care Portul Constanta a fost lipsit de lucrari de dragare, lucrurile reintra in normal, iar atribuirea unui contract privind dragajul de intretinere in porturile Constanta, Midia si Mangalia a devenit o chestiune de zile.
Rompetrol a investit peste 175 milioane dolari in constructia unui terminal petrolier la Marea Neagra si cresterea cu 350% a capacitatii de tranzit a produselor petroliere prin portul Midia.
este o companie canadiana, cu sediul in Calgary, provincia Alberta, si are concesiuni in sud-vestul Frantei, in Marea Britanie (pe uscat si in Marea Nordului), precum si in Romania (perimetrele Pelican si Midia la Marea Neagra si Perimetrul Craiova Sud).
Potrivit actului aditional incheiat pe 12 noiembrie 2008, ANRM a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia."Contractul de explorare si impartire a productiei din perimetrele XIII Pelican si XV Midia prevede explorarea, pe contul si riscul partenerilor straini, a suprafetelor contractuale si, in caz de reusita, exploatarea zacamintelor descoperite in comun cu o entitate reprezentand statul roman, in cote procentuale de impartire a costurilor si a productiei convenite in contract", se arata in Nota de fundamentare postata pe site-ul ANRM, cu precizarea ca durata acordului petrolier este de 30 de ani de la data intrarii in vigoare, cu drept de prelungire cu pana la 15 ani.Documentul mai prevede ca Sterling are dreptul sa dispuna de cantitatile de petrol care ii revin din suprafata contractata de la ANRM, inclusiv sa le exporte, sa ceara extinderea suprafetei contractuale peste limita stabilita initial si sa solicite cu prioritate concesionarea altor exploatari.Compania Sterling Resources a intrat in atentie dupa ce au aparut suspiciuni privind contractul incheiat cu ANRM pentru explorarea a doua perimetre din Marea Neagra, chiar inainte de a fi cunoscuta decizia Curtii Internationale de Justitie (CIJ) de la Haga in disputa dintre Romania si Ucraina.Cele doua tari si-au disputat timp de mai multi ani proprietatea unei portiuni din platoul continental al Marii Negre.
O mina marina, cel mai probabil desprinsa din sistemul de aparare al portului Odessa, a ajuns in zona Midia. A fost vazuta de un pescador care a anuntat imediat Fortele Navale.
La fata locului, intervine Statia Midia, cu 2 autospeciale cu apa si spuma si 1 SMURD B. Detasamentul Port, cu 1 autospeciala de transport persoane victime multiple.
Cei noua consilieri locali PSD din Navodari intentionau sa migreze catre PD. Consiliul Local Navodari are 19 membri, dintre care 10 sunt ai Aliantei D.A. ßeful filialei PD Navodari, primarul Tudorel Calapod, declara ca sunt consilieri a caror trecere la PD nu va fi acceptata cu niciun pret.
Indecis pana acum cateva zile, consilierul local PSD din cadrul Consiliului Local Navodari, Nicolae Matei a despus recurs in procesul cu Sind Romania, la insistentele unui reprezentant bancar.
Ieri dupa-amiaza, administratia locala din Navodari a dat in folosinta parcarea situata in zona blocului 19 Est. Pe un proiect al Primariei Navodari, in aceasta zona au fost demolate, in anul 2007, 46 de garaje.
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir. ... "Nu-i nimic, facem o organizatie mai puternica", a spus Dragomir facand referire la Organizatia PNL Navodari.
google-analytics.com