Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (2.66 secunde)
Reprezentantii BEJ Constanta au decis ca acestea sa functioneze in liceele teoretice din orasele Baneasa si Basarabi si casele de cultura din Harsova si Ovidiu, la doua scoli generale din Negru Voda si Cernavoda, la hotelul Traian din Eforie si Casa Casatoriilor din Navodari.
Suparare mare in ograda primarului din Navodari, democratul Tudorel Calapod. ... "Impreuna, pana acum, consilierii PNL si PD insemnau 15 voturi in Consiliul Local Navodari.
Primaria orasului Navodari continua investitiile in reabilitarea si dezvoltarea infrastructurii localitatii. Acest anunt a fost facut in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc in cursul zilei de ieri si la care au luat parte primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod si viceprimarul Stefan Galbau.
Secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea a asistat sambata, la Navodari, la sacrificarea unui porc in stilul traditional romanesc. Evenimentul a fost organizat de primarul din Navodari, Tudorel Calapod, sambata, in Parcul Central din localitate, ca o sarbatoare a taierii porcului "ca la romani".
Situatia exceptionala de la Navodari continua, dupa ce ieri, 18 martie a.c., consilierii PSD si PNL s-au intrunit in sedinta extraordinara pentru a anula toate hotararile adoptate de consilierii PDL in data de 7 martie.
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei.
Plecat la Adunarea Generala a Asociatiei Oraselor din Romania, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari i-a delegat ieri atributiile sale viceprimarului Florin Chelaru. ... Pe marginea proiectului voi face demersurile pentru nationalizarea unui numar de 2 cladiri de la intrarea in Tabara Navodari, iar in luna aprilie a.
, un control inopinant la Complexul de copii si tineret din Navodari cat si la Tabara Morgana din Eforie Sud, unde au fost gasite o serie de nereguli.
Primaria Navodari intentioneaza, in perioada urmatoare, sa incheie un protocol cu SIND Romania in vederea demararii unor proiecte in Tabara de Copii din localitate.
La sfarsitul anului 2010, primarul orasului Navodari are in plan inaugurarea unor locuinte sociale prin credit ipotecar. ... Vrem sa informam locuitorii orasului Navodari ca acel credit ipotecar este atat pentru ANL-uri, cat si pentru locuintele private", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari.
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda.
Compania Sterling a decis sa cedeze drepturile de exploatare asupra perimetrelor Midia si Pelican catre compania britanica Melrose Resources, pentru 36 de milioane de dolari.
Sterling Resources invoca forta majora cu privire la perimetrele concesionate in Marea Neagra Compania canadiana Sterling Resources a declarat Forta Majora cu privire la perimetrele sale Midia si Pelican din Marea Neagra dupa ce nu a putut sa execute operatiuni petroliere din motive independente de vointa sa, a anuntat compania printr-un comunicat de presa.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori: ... Traseul Constanta-Navodari si retur este unul dintre cele mai atractive din intregul judet, datorita afluxului enorm de calatori care utilizeaza aceasta ruta.
de catre administratia locala Navodari pentru achitarea datoriilor istorice de la SC TSP Ecoterm SA.
Cat priveste proiectul construirii unei ecluze care sa permita transferul ambarcatiunilor, in special a celor de pasageri si de agrement, intre Lacul Siutghiol si Canalul Poarta Alba-Midia Navodari (permitand astfel legatura navigabila intre lac si mare, prin Portul Midia)- proiect anuntat anul trecut de fosta echipa de conducere a CN ACN- actualul director al Administratiei Canalelor Navigabile a raspuns la intrebarea noastra, pusa in cadrul conferintei de presa, astfel:
Si, pe langa toate acestea, a tinut sa mentioneze ca are grija eurorevelionului care se va produce, in acest an, si la Navodari:
SC STP Ecoterm Navodari nu a avut un an deloc bun in 2006, ba se poate spune ca in ograda societatii care se ocupa, pe langa servicii de salubritate, si de incalzirea si apa calda a navodarenilor, s-au petrecut cateva evenimente de natura penala.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Fost membru PD, Jean Paul Tucan este in prezent liberal cu pretentii de candidatura pentru fotoliul de primar al orasului Navodari.
google-analytics.com