Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (3.28 secunde)
Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a prezentat ieri cu anticipatie, in cadrul unei conferinte de presa, lista cu proiectele de hotarare pe care astazi le va supune aprobarii in Consiliul Local.
Organizatia locala Navodari a Partidului National Liberal si-a marit numarul de membri prin inscrierea, in data de 18 septembrie a.c., a directorului TMUCB sucursala Midia Navodari, Ion Mohai.
In cursul zilei de ieri, primarul Tudorel Calapod a invitat mass-media constantene la o ultima conferinta de presa pe acest an, o conferinta in cadrul careia a prezentat bilantul activitatii sale din momentul in care a fost desemnat primarul orasului Navodari si pana in prezent.
O poveste similara se inregistreaza si la Navodari, unde de asemenea teritoriul orasului - partea unde se situeaza portul - nu este clar delimitata, dar doar din punctul de vedere al Administratiei Portului Constanta.
Agentia Nationala de Resurse Minerale a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
Electrocentrale Constanta, Uzina Termoelectrica Midia Navodari, C. ... RADET Constanta, Administratia Porturilor Constanta, Detacan Cernavoda, Consiliul Local Medgidia, Ecoterm Navodari, Rominservices Mangalia.
PSD Navodari organizeaza, astazi, in Parcul Central al orasului, tragerea la sorti a tombolei "alegeri locale 2008". Participanti pot fi cei care fac dovada ca au fost la vot in luna iunie 2008, la ambele tururi de scrutin organizate la Navodari.
presedintele PRM Navodari, Dan Nicolae Rahau (fost senator) si Mariana Bandi, presedintele Organizatiei Municipale de Femei a PRM Constanta.
Paradoxal, personajul principal al evenimentului organizat ieri de liberali in Casa de Cultura din Navodari a fost primarul Tudorel Calapod.
PSD Navodari a pornit razboiul impotriva primarului democrat Tudorel Calapod si a manierei in care acesta intelege sa "conduca" sedintele de Consiliu Local.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
2008 este un an de bun augur pentru Nicolae Matei, care a castigat Primaria orasului Navodari dupa un tur doi de scrutin in care l-a intalnit, la fel ca in 2004, pe democrat-liberalul Tudorel Calapod, unul dintre marii invinsi ai partidului condus de Emil Boc.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 26 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei, din care 4 au fost amanate. ... Supunem la vot neintroducerea pe ordinea de zi a proiectului", a afirmat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Petromidia SA Navodari va trebui sa isi clarifice situatia la Registrul Comertului cu privire la punctele de lucru din Navodari care figureaza inregistrate pe teritoriul Constantei.
Orasul Navodari pierde, anual, circa 20 de miliarde de lei vechi, sustine primarul Nicolae Matei (foto).
una in orasul Navodari, o a doua in Nicolae Balcescu si o a treia in Mihail Kogalniceanu.
Primarul orasului Navodari, social-democratul Nicolae Matei va depune juramantul joi, 26 iunie a.c. Intre timp insa, Consiliul Local Navodari a fost validat, viceprimarul ales este liberalul Florin Chelaru, in timp ce presedintele de sedinta al consiliului a fost desemnat, la propunerea pedelistului Stefan Galbau, liberalul Jean Paul Tucan.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
s-a inregistrat un trafic pe Canalul Dunare-Marea Neagra si Poarta Alba-Midia Navodari de 70.000 tone capacitate pe zi, pe fondul micsorarii nivelului Dunarii pana la sub 11 metri, aspect ce permite realizarea unei navigatii mai sigure, dar inca cu restrictii, a declarat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN Administratia Canalelor Navigabile SA.
Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA, a sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia si-a reafirmat intentia de a construi ecluza de pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari ce va permite accesul navelor de pasageri pe lacul Siutghiol.
google-analytics.com