Cautare

4142 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c seria a vi" (3.05 secunde)
Romania a inregistrat schimbari importante in ceea ce priveste mediul de afaceri, in anul 2004, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale (BM), publicat ieri.
Potrivit site-ului Yahoo!News, Search Appliance si Google Mini sunt doua dispozitive hardware care gazduiesc motoare de cautare software cu scopul de a ajuta utilizatorii sa gaseasca informatiile necesare stocate pe serverele lor.
Potrivit unui studiu recent efectuat de "Economist Inteligence Unit", Romania va ocupa ultimul loc intr-un clasament european care face referire la climatul investitiilor straine.
Romania ocupa locul 56 din 70 de state intr-un clasament privind respectarea dreptului de proprietate fizica si intelectuala, potrivit unui studiu realizat de Property Rights Alliance si citat de Mediafax.
Daca in acest moment, pentru a trimite o scrisoare a carei greutate nu depaseste 50 de grame, platiti suma de 50 de bani, pana in 2008 veti plati 1 leu. ... Potrivit aceleiasi surse, tara noastra se afla pe penultimul loc intr-un clasament european al tarifelor la corespondenta scrisa.
Cele mai multe dintre firmele prezente in clasament sunt din municipiu si doar sase sunt din judet.
Romania se situeaza pe locul 48 intr-un clasament de 178 de state care ofera cele mai favorabile conditii pentru dezvoltarea afacerilor, in urcare cu 23 de pozitii fata de 2006, insa nu a mai fost inclusa in topul primelor zece tari reformatoare, la fel ca anul trecut, potrivit Bancii Mondiale.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
Astfel, dintre cele 14 destinatii din clasament, Poiana Brasov a fost considerata statiunea cu cel mai bun raport calitate-pret. ... In comparatie, statiunea de schi Vail din SUA a fost aleasa ca cea mai scumpa destinatie, cu preturi care depasesc 510 lire sterline.
Astfel, potrivit lui Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), pensiunile montane si rurale din Romania, dar si tari precum Grecia si Bulgaria, sunt principalele destinatii turistice solicitate de romani pentru petrecerea Pastelui.
Handbalistele de la SCM Craiova au inregistrat ieri prima victorie in actualul sezon din Liga Nationala, invingand, la Filiasi, vecina de clasament CSM Bacau, scor 24-21 (13-8) in cadrul etapei a zecea.
Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano.
Magda Marincovici) Dieta Dash (Dietary Approaches to Stop Hypertension - abordari dietetice pentru stoparea hipertensiunii) este nominalizata chiar de specialisti ca un important instrument de reglare a tensiunii arteriale.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) La aceasta intrebare, US News&World Report, care a realizat un clasament anual, raspunde scurt: ... Acest clasament este stabilit in fiecare an de revista americana US News & World Report. ... DASH s-a consacrat ca fiind cel mai sanatos regim la toate categoriile:
Urmarind cu atentie sporita, dar si cu oarecare sila festivitatea de premiere a celor "Zece pentru Romania", m-am si gindit imediat la un nume luat absolut la intimplare, coleg de generatie utecista cu Tatulici.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii.
Universitatea Cambridge a urcat pe locul al doilea in noul clasament mondial al universitatilor. ... Massachusetts Institute of Technology isi pastreaza primul loc in clasament.
google-analytics.com