Cautare

609 de rezultate pentru "unpr" (2.95 secunde)
UNPR se aliaza cu PSD pentru alegerile din toamna Alianta dintre Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) si Partidul Social Democrat (PSD) este oficiala.
Serban Mihailescu exclude posibilitatea fuziunii dintre UNPR si PSD Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei exclude, pentru moment, posibilitatea fuziunii prin absorbtie cu Partidul Social Democrat, a declarat azi vicepresedintele UNPR, senatorul Serban Mihailescu.
UNPR nu se varsa in PSD UNPR va face parte in continuare din alianta de centru-tanga, dar nu va fuziona cu PSD. ... "Clarificarea" a fost facuta de Steriu, in cadrul unei intalniri cu filialele UNPR.
Ceea ce atrage atentia in aceste cateva zile de la intrarea oficiala in campania electorala pentru europarlamentare este directia asumata de PSD-UNPR-PC, care, pe langa conceptele originale si de impact, au ales sa joace cartea transparentei si sa faca public breviarul de campanie, astfel incat toti cei interesati sa aiba la dispozitie toate informatiile cu privire la alegerea sloganelor, mesajelor si elementelor vizuale de campanie.
Acestia si-au retras propriul amendament la Legea Bugetului pentru acest drum, desi fusese adoptat cu sprijinul voturilor PSD si UNPR din comisiile reunite de buget, finante si banci ale celor doua camere ale Parlamentului.
Am hotarat astazi, alaturi de colegii mei, ca aliantele electorale vor fi stabilite independent la nivel local / AGERPRES Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 29 ianuarie 2016, la Sinaia, ca social-democratii vor propune UNPR si ALDE incheierea la nivel local de acorduri de colaborare pentru alegerile locale, el adaugand ca PSD nu va face aliante cu PNL sau PMP.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Excluderea senatorului Liviu Campanu din UNPR, ca urmare a votului pentru motiunea de cenzura, a inceput sa faca valuri la Botosani.
Neculai Ontanu (neoficial UNPR) - 71%; ... Cristian Popescu Piedone (neoficial UNPR) - 86%; ... Mai este de mentionat ca optiunile pentru Ontanu si Piedone nu sunt date de simpatizanti ai UNPR, partid inca extrem de modest cotat in preferintele electoratului.
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
Mai mult, este somat sa se alieze cu UNPR, si asta in plin scandal Boldea, borfasul fugit in Kenya sau Congo. De fapt Mihail Boldea exemplifica pefect parteneriatul PDL-UNPR:
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Miza protocolului cu UNPR Semnarea protocolului dintre PSD si UNPR a fost vazuta de unii comentatori drept o lovitura la adresa Uniunii Social Liberale. ... Sau ca e un "blat" cu Traian Basescu, odata ce UNPR s-a angajat sa blocheze orice tentativa de suspendare a presedintelui.
PNL și PC au acceptat alianta PSD-UNPR in structura USL Surse din conducerea USL au confirmat pentru DeCe News ca, in weekend, liderii formatiunii au incheiat un acord electoral si de guvernare cu liderii UNPR.
Impartire frateasca pe 40 de colegii Cele 40 de colegii din Bucuresti au fost impartite frateste, 20 si 20 intre ACD (PNL+PC) si ACS (PSD+UNPR).
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
Alianta PSD cu UNPR este stabila, dar punctual vom mai avea probleme Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a asigurat ca alianta social-democratilor cu UNPR este stabila si ca problemele punctuale, care se vor mai inregistra la nivelul judetelor, "nu trebuie sa ne sperie".
Daca in vara UNPR-ul isi facea visuri de marire, santajandu-si aliatul majoritar cu pretentia a nu mai putin de 50 de locuri de parlamentari pe liste, in schimbul sustinerii la guvernare, in momentul in care Iohannis facea presiuni sa-l inlocuiasca pe Ponta cu guvernul sau (din care nu era exclus sa faca parte chiar UNPR-ul!) acum Oprea si-a scos la iveala rezervele de modestie:
Liderii PSD, ALDE si UNPR au discutat despre viitoarele majoritati in administratiile locale, stabilind ca cele doua formatiuni mai mici vor primi, in schimbul sprijinirii candidatilor Partidului Social Democrat, functii de vicepresedinti de consilii judetene si cele doua pozitii de viceprimari generali ai Capitalei.
google-analytics.com