Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (4.34 secunde)
Contestatarii lui Gigi Becali ii vor cere umili iertare Principelui, pentru ca acesta este mic copil fata de constanteanul care a infiintat Partidul Natiunilor Unite Romane- Crestin Democrat (PNUR-CD).
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. In ceea ce priveste rentabilitatea investitiei intr-o astfel de fabrica, nici nu se poate discuta.
Primarul orasului Basarabi, pesedistul Nicoale Crivineanu, recidiveaza in convocarea defectuoasa a sedintelor de consiliu local, se plang liberalii. ... "Pe ordinea de zi s-a aflat aprobarea unui credit de la Bancpost, pe o perioada de trei ani, cu o perioada de gratiere de sase.
Sectia de Politie Basarabi a suferit in ultima perioada o serie de modificari, incepand de la cele de ordin estetic, care au insemnat o serie de renovari atat in interiorul cat si la exteriorul cladirii, dar si un sistem mai ferm de conducere.
Peste 50 de persoane, blocate, aproape o ora, in roata mare din Parcul Tei;
Legea lustratiei se dezbate la Senat.
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
Pe 27 octombrie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Cuvios Dimitrie Basarabov Moastele sale sunt asezate din luna iunie 1774 in actuala catedrala patriarhala din Bucuresti Sfantul Cuvios Dimitrie Basarabov s-a nascut in satul Basarabi, la sud de Dunare (in Bulgaria).
Urmarile virusului ucigas au lasat mii de locuitori fara pasari si fara speranta de a mai putea avea cel putin atatia pui ca si pana acum in gospodarii. Sa nu mai spunem ca pentru cei mai multi, carnea de pasare reprezenta principalul aliment.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Sedintele de Consiliu Local din Basarabi au un farmec aparte. Din cate sustine consilierul local PNL Ion Vladoi, proiectele de hotarare sunt aflate de-abia la inceputul sedintei, un aspect nelegal de altfel.
Joi seara, la cea mai recenta sedinta de Consiliu Local Basarabi, lui Costica Condurache i s-a adus la cunostinta faptul ca nu mai este consilier, iar in locul acestuia a fost validat Ion Anton.
In aceasta perioada, specialistii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta lucreaza la compatibilizarea contractelor de inchiriere din Zona Libera a Portului Constanta cu prevederile legislative ulterioare semnarii acestor contracte.
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului: Cred ca un pas important al omenirii va fi cel al renuntarii la proprietate / Am fi mai buni daca nu am avea proprietati si am trai in grupuri in loc de cupluri (Autor:
OZN-uri la inceput de secol XX (Autor: ... FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga.
ABS-ul (Anti-lock Braking System), sistemul de siguranta devenit standard pe majoritatea automobilelor produse acum in lume, a fost dezvoltat pentru prima data in 1929 pentru avioane.
Daca pui orice roata folosita pe strazile din Romania, fie ea de aliaj sau otel, pe un aparat special, vei vedea ca nu mai sunt rotunde.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost... ... La ora actuala, teoretic, aspirantii la aceasta functie au ramas:
google-analytics.com