Cautare

996 de rezultate pentru "regimul" (2.55 secunde)
In cursul acestei saptamani urmeaza sa li se stabileasca si lor regimul de detentie, dar si penitenciarul unde vor executa pedeapsa. ... AmosNews Regimul inchis Extras din HG nr. ... Regimul inchis ART.
- In urmatoarele zile temperaturile vor scadea cu aproximativ 3 grade Celsius, pentru ca, dupa data de 6 februarie si pana la sfarsitul intervalului de prognoza, o incalzire usoara si treptata sa aduca regimul termic spre valori medii apropiate celor caracteristice primei decade a lunii februarie.
Noua cercetare sustine ca regimul posibil a fi cel mai rau pentru sanatarea noastra cardiovasculara se compune din alimente prajite (in special cartofi si carne prajita), preparate din carne de porc si bauturi carbogazoase si ca acest regim nunmit sudist este mai frecvent in statele din sudul SUA.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Ulterior, un nou proces de incalzire va determina, pe 7 - 8 ianuarie, temperaturi maxime de 12-13 grade, iar apoi regimul termic va marca o scadere, spre valori medii de aproximativ 6 grade, intre 11 si 14 ianuarie.
Mariustuca.ro / Regimul Pegan scade colesterolul si riscul de boli de inima si diabet (Autoare: Magda Marincovici) Regimul vegan si regimul paleolitic par sa fie complet diferite.
In Banat, pe parcursul celor doua saptamani de prognoza, regimul termic va fi caracterizat de valori in general peste cele climatologic specifice lunii februarie, astfel ca, in medie, temperaturile maxime vor fi de 9-14 grade, iar cele minime de la 2 la 5 grade Celsius.
Regimul MIND, conceput de cercetatorii americani, mentine tineretea creierului mariustuca.ro / Regimul MIND conceput pentru a proteja creierul de dementa (Autoare: Magda Marincovici) Un studiu american sustine ca regimul numit MIND ar putea proteja creierului de riscul de dementa si maladia Alzheimer.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare: ... Analistul politic merge mai departe si sustine ca astfel regimul Ceausescu a fost reabilitat. ... regimul Ceausescu este reabilitat. ... Si anume ca regimul Ceausescu este reabilitat, a explicat Cristoiu.
Regimul combinatiilor perfecte. ... Regimul Zona are avantaje si dezavantaje. ... Dar regimul Zona nu este unul comod, deoarece se bazeaza pe reguli stricte.
Ulterior, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, regimul termic va marca o crestere usoara de la o zi la alta, care va conduce, pana pe 9 iunie, la valori maxime de 25 de grade si minime de 14 grade.
Totodata, pe parcursul primei saptamani, regimul termic nocturn are usoare variatii de 1...2 grade in plus sau in minus, in jurul valorii de 14 grade.
In intervalul 18 - 20 martie, regimul termic va marca o scadere, iar pe parcursul ultimelor zile ale intervalului de prognoza, temperaturile se vor situa usor sub normele perioadei, atingand pe 25 martie o medie regionala de 12 grade la valorile maxime si de doua grade la cele minime.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca, prin infrangerea din alegerile partiale din Colegiul 1, PD-L incepe un declin care va fi ireversibil, mentionand ca alegatorii nu vor mai suporta inca cinci ani regimul incompetent al administratiei Basescu-Boc-Udrea.
• Traian nu gaseste succesori capabili sa-i duca regimul mai departe. ... In fine, regimul Ceausescu a primit lovituri mortale din exterior, comunismul din Europa fiind dizolvat la ordinul Moscovei, tot de acolo de unde sosise.
Regimul Basescu este o autocratie de facto, care e previzibil ca va deveni si de jure, prin modificarea Constitutiei. ... Regimul Basescu se axeaza pe procedee totalitare, in dispretul procedurilor de drept.
Dar nu asistam nici la o simpla resetare a unei tari si ar fi hazardat ca cineva sa sustina ca regimul in sine este agreat la Bruxelles.
Mariustuca.ro / Regimul mediteranean previne bolile cardiovasculare si are grija de sanatatea creierului (Autoare: ... Nu este niciodata prea tarziu sa schimbati regimul alimentar cu scopul de a va proteja starea de sanatate, explica doctorul Emilio Ros, coautor al studiului si cercetator la Spitalul Clinic din Barcelona.
Regimul termic nocturn va fi in crestere, spre valori de 18-19 grade, care se vor mentine pe tot parcursul celei de-a doua saptamani de prognoza. ... Regimul termic nocturn nu va avea variatii importante si va fi caracterizat prin valori medii situate, in general, intre 13 si 15 grade.
regimul DASH. Al saselea an consecutiv, regimul DASH (dietary approaches to stop hypertension - regim alimentar anti-hpertensiune) este apreciat ca fiind cel mai bun. ... Persoanele care respecta regimul DASH vor avea un dublu castig:
google-analytics.com