Cautare

1313 de rezultate pentru "evaziune fiscala" (4.05 secunde)
La nivel local, se numara pe degetele de la o mana doljenii care sunt condamnati anual la inchisoare pentru evaziune fiscala, cei mai multi fiind absolviti din diverse motive. ... Dar cine sunt oamenii care practica evaziunea fiscala si cine sunt cei care trebuie sa o descopere?
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a anuntat ca institutia a intocmit anul trecut 57 de plangeri penale pe numele reprezentantilor tot atator societati care ar fi facut evaziune fiscala.
Autoritatile recunosc faptul ca evaziunea fiscala se gaseste peste tot, in aproape toate domeniile de activitate, dar ridica neputincioase din umeri. ... Aflati din GdS in ce domenii se regaseste marea si mica evaziune.
Copos a mai primit un an si sase luni pentru evaziune fiscala. ... Padureanu a mai primit doua pedepse de doi ani pentru spalare de bani si inca una de trei ani pentru inselaciune in forma continuata, iar pentru evaziune fiscala inca un an si jumatate de inchisoare.
Pentru prima oara in decursul acestui an, reprezentantii patronatelor din mediul de afaceri s-au intalnit cu cei ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), pentru a discuta pe tema prevenirii si combaterii evaziunii fiscale.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala; Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala;
Pe baza datelor colectate de la institutiile abilitate in controlul financiar (Ministerul Finantelor Publice, ANAF, Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor, Curtea de Conturi, Directia Nationala Anticoruptie, Institutul National de Statistica) a fost realizata o baza de date privind evaziunea fiscala si economia subterana din Romania.
Administratorii si managerii zonali ai jocului piramidal Society Club sint cercetati pentru spalare de bani, evaziune fiscala si inselaciune.
GdS va arata care sunt domeniile de activitate cele mai expuse la verificari fiscale in acest an, ce cauta cu predilectie finantistii in evidentele contabile, dar, mai ales, cum pot companiile serioase sa nu se expuna la riscul de evaziune.
Organele de control se tem ca noul sistem va spori tentativele de evaziune fiscala si isi vor intensifica verificarile.
Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj. ... OTV, cercetata pentru spalare de bani si evaziune fiscala Dan Diaconescu mai este cercetat si pentru evaziune si spalare de bani.
Masurile de austeritate anuntate de Guvern au adus in discutie, in contrapondere, ineficienta statului in combaterea evaziunii fiscale, ineficienta pe care rapoartele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) o si dovedesc.
Ofiterii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, impreuna cu colegii de la Protectie Interna, au incheiat saptamana trecuta cercetarea intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste doua milioane de lei.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
In alta ordine de idei, la sedinta convocata de prefectul Danut Culetu si la care au participat toti sefii institutiilor constantene, comisarul sef al Garzii Financiare, Cristian Radu, a adus in discutie evaziunea fiscala pe care proprietarii de vile de pe litoral o fac in perioada sezonului estival.
Ministerul Finantelor Publice a stabilit, printr-un ordin recent, o noua procedura de atribuire a codului de inregistrare fiscala pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere.
Impozitul minim sa fie diferentiat Cunoscatorii mediului de afaceri spun ca impozitul minim - daca va ramane acesta in vigoare - ar trebui diferentiat pe categorii de firme si indreptat impotriva domeniilor de activitate unde se poate face lejer evaziune fiscala.
google-analytics.com