Cautare

10728 de rezultate pentru "desi a scos l vanzare imobile de" (2.93 secunde)
Conacele boieresti trezesc interesul celor ce doresc sa creeze o afacere profitabila in agroturism sau al investitorilor straini care vor sa isi amenajeze in aceste imobile vechi, cu stil, domenii particulare moderne.
Managementul catastrofal al unor companii de stat de importanta strategica nationala a provocat situatii de domeniul incredibilului.
SC Robur SA Targu Jiu, societate care il are ca actionar majoritar pe controversatul om de afaceri Iulian Siclitaru, a incaput pe mana lichidatorului judiciar, care ii scoate la vanzare toate bunurile imobile pentru recuperarea unei datorii catre bugetul statului de aproximativ doua sute de miliarde de lei.
Dupa ce FRIGORIFER Craiova si abatoarele de la Mofleni si Podari - evaluate la 113 miliarde de lei vechi - au fost scoase fara succes la licitatie de catre finantele doljene, activele sunt revendicate si de lichidatorii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010.
Sediile de circumscriptii sanitar-veterinare, locuintele de serviciu si anexele, precum si terenurile aferente se vand de catre Agentia Domeniilor Statului (ADS), prin atribuire directa concesionarilor activitatii sanitar-veterinare publice care isi desfasoara activitatea in aceste imobile.
In conditiile economice actuale, persoanele aflate in cautarea unei locuinte la un pret bun ar trebui sa aiba in vedere si oferta imobiliara a bancilor comerciale.
Mai sunt sase saptamani pana la deschiderea oficiala a sezonului estival 2007.
Atat apartamentele, cat si terenurile intravilane, la care se adauga vilele cu doua sau trei etaje se vand pe bani grei, preturile crescand, in numai un an de zile, cu peste 40%, iar fata de primele luni ale anului cu circa 15-20%.
Din cauza crizei din sectorul imobiliar, municipalitatea nu a vandut apartamentele, casele si spatiile de productie ale datornicilor, scoase la licitatie. Noul director al Directiei de Impozite si Taxe, Sorin Marcu, sustine ca pe piata nu exista cerere pentru imobilele pe care s-a pus sechestru.
Problemele Statiunii de Cercetare si Dezvoltare Vitivinicola Murfatlar nu mai sunt o noutate pentru nimeni, iar soarta acesteia pare a fi pecetluita.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Fiscul doljean a vandut la sfarsitul lunii iunie bunuri sechestrate la pretul de 10,3 miliarde de lei vechi. Valoarea debitelor pe care datornicii le au catre bugetul de stat este de peste zece ori mai mare.
Dupa disponibilizarea celor 1.800 de salariati si inchiderea uzinei in aprilie, Tractorul Brasov a fost scos la vanzare. Potrivit Mediafax, activele uzinei Tractorul Brasov, aflata in lichidare, vor fi scoase la vanzare la 5 iulie, la pachet.
Cumparam valuta mai scumpa de la unitatile bancare decât de la casele de schimb.
Fostii chiriasi au scapat de interdictia de vanzare a imobilelor cumparate pe Legea nr. 112/1995, care ii obliga sa nu instraineze fostele case nationalizate pe care le-au achizitionat la preturi de nimic. ... Camera Deputatilor a adoptat marti un proiect legislativ care modifica Legea nr.
Multe case de schimb vând euro la un pret sub cotatia BNR, din lipsa... ... Altele nici nu au avut euro la vânzare. Craiovenii vând valuta doar daca au nevoie urgenta de lei.
Saptamana trecuta, Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), a propus modificarea Codului comercial in sensul ca operatiunile repetate de vanzare-cumparare a imobilelor, de catre persoane fizice, ar urma sa fie tratate drept acte comerciale. ... "De impozitat, tranzactiile imobiliare se impoziteaza oricum.
Primaria vinde case si la jumatate fata de pretul de evaluare, pentru a recupera debitele craiovenilor catre bugetul local. Amatorii de chilipiruri pot lua ieftin chioscuri, plantatii de ciresi si autoturisme. Primaria Craiova face o noua oferta tentanta amatorilor de chilipiruri.
Potrivit proiectului de Cod Fiscal care va intra in vigoare incepand de anul viitor, statul va impozita pretul de vanzare a imobilelor si nu castigul, ca pana acum. Un calcul simplu scoate la iveala faptul ca prin noul mod de impozitare statul va iesi in pierdere.
google-analytics.com