Cautare

3663 de rezultate pentru "ziua inimii" (4.97 secunde)
Creierul nu iubeste grasimea, tutunul si alcoolul, dar ii place ciocolata neagra Tigarile au acelasi efect negativ asupra creierulului ca si asupra inimii. ... Creierul nu iubeste grasimea, tutunul si alcoolul, dar ii place ciocolata neagra Tigarile au acelasi efect negativ asupra creierulului ca si asupra inimii.
Doina Cornea a fost supusa, ulterior, unui control cardiologic, la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, acesta relevand faptul ca nu are nicio problema a inimii.
Operatia are scopul de a aduce sange de la nivelul aortei pana in muschiul inimii, prin ocolirea arterelor coronare astupate. Arterele coronare sunt vasele care in mod natural aduc sange din aorta pana in muschiul inimii.
Lenjeria inteligenta masoara starea de spirit in functie de bataile inimii si respiratie si alerteaza purtatoarea daca nivelul de stres creste. ... "Este pentru femeile care mananca in situatii emotionale si s-a dovedit ca un sutien este perfect pentru a masura bataile inimii".
Astfel, polenul crud contribuie la buna functionare a inimii, regleaza colesterolul, ajuta la ameliorarea afectiunilor oculare si a diferitelor afectiuni ale ficatului, fiind recomandat si in cazul diverselor afectiuni ale aparatului respirator.
Aceste arsuri slabesc puterea inimii, spun specialistii de la International Journal of Cardiology. ... Nu va avea efect negativ asupra dietei tale, iar partea buna este ca patru grame de cacao sporesc eficacitatea inimii cu 33%!
Acestea au fost gasite, deocamdata, la nivelul inimii, pancreasului, uterului, trompelor uterine, vezicii biliare, mezenterului, placentei si al glandei mamare. ... Prin celule denumite dupa insusi descoperitorul lor, se pare ca muschiul inimii ar putea fi regenerat.
Acestea au fost gasite, deocamdata, la nivelul inimii, pancreasului, uterului, trompelor uterine, vezicii biliare, mezenterului, placentei si al glandei mamare. ... Prin celule, denumite dupa insusi descoperitorul lor, se pare ca muschiul inimii ar putea fi regenerat.
Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii Daca suferiti de o afectiune cardiaca, daca vi s-a recomandat o angiografie sau un bypass, asteptati putin.
Chirurgi eminenti la DNA In "Saptamana inimii" este implicata direct si DNA. Procurorii si-au asumat rolul nefast de a-i vaduvi pe pacientii cu afectiuni cardiace grave de doi emineti specialisti in chirurgia inimii.
fara deschiderea inimii si intreruperea circulatiei sangelui TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implantation) este o metoda noua de inlocuire a valvelor cardiace, indicata in special pacientilor care au contraindicatie pentru chirurgia conventionala sau care prezinta particularitati ce maresc riscul chirurgical.
Celule suse pot regenera muschiul inimii afectat de infarct Celule suse "inteligente" folosite pentru a repara o inimă afectată
In februarie si octombrie acordati atentie inimii, coloanei, sistemelor endocrin, respirator si genito-urinar. ... Vor necesita atentie metabolismul, nivelul colesterolului, starea vaselor de sange si a inimii.
Nas si vagin regenerate in laborator La Bucuresti, cercetatorii de la IBPC "Nicolae Simionescu" lucreaza la refacerea cu celule stem a inimii afectate de infarct Regenerarea unui organ in laborator pornind de la celulele pacientului reprezinta un vis pentru orice medic, care devine realitate gratie progreselot imense ale medicinei regenerative.
Pentru sanatatea inimii tale Nu degeaba sunt recomandate grasimile Omega 3 pentru sanatatea inimii tale! Acestea reduc colesterolul si impliedica depunerea grasimilor in vasele de sange (placa aterom).
De mult, se stia ca stresul, chiar de mica intensitate, este un dusman al inimii noastre, reusind sa taie aproape 20% din speranta noastra de viata. ... Potrivit Fundatiei Romane a Inimii, iara noastra se plaseaza pe locul al treilea, la nivel global, in privinta mortalitatii din cauze cardiovasculare.
Prudenta Cercetatorii danezi spun ca acesta este primul studiu de amploare privitor la siguranta asupra inimii a antibioticelor din clasa macrolidelor. ... Mike Knapton, de la Fundatia Britanica a Inimii, este de parere ca riscurile asociate cu claritromicina, in cazul pacientilor care au probleme cardiace, sunt deja cunoscute.
In martie 2013, Agentia Europeana a Medicamentului a decis efectuarea unei evaluari a raportului beneficii-riscuri legat de domperidona, substanta activa din unele medicamentele cum ar fi Motilium, suspectata ca ar genera tulburari cardiace cum ar fi alterarea activitatii electrice a inimii, mai precis aritmii cardiace (dereglari ale ritmului normal al inimii).
Tot in acest avant distructiv au fost desfiintate sau reorganizate unitati emblematice ale medicinii Romanesti, asa cum erau "Institutul Inimii" din Targu Mures sau "Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie" din Iasi.
Sanatatea inimii Fibrele, potasiul, vitamina C si vitamina B6 din cartof, impreuna cu lipsa sa de colesterol, sustin sanatatea inimii.
google-analytics.com