Cautare

32 de rezultate pentru "onicel" (3.04 secunde)
Romanii cumpara din ce in ce mai putine electrocasnice, dar in schimb vaneaza indarjit produsele IT&C, ne-au declarat reprezentantii magazinelor de retail din acest sector.
Electronicele si electrocasnicele vor fi mai scumpe cu pana la 17 euro dupa ce Romania a transpus in legislatia interna prevederile europene privind investitiile in reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice.
Odata cu transformarile economice petrecute dupa 1989, o serie de marci autohtone create in perioada regimului comunist au disparut odata pentru totdeauna, locul lor fiind luat de brand-uri puternice provenite din Occident.
Integrarea in UE ne va aduce si cateva ieftiniri. Dupa cum se stie deja, unele taxe vamale vor fi diminuate sau chiar eliminate, printre ele regasindu-se si cele destinate eletronicelor si electrocasnicelor.
Comerciantii de produse electrice si electrocasnice vor fi obligati sa afiseze vizibil taxa de mediu, prin care cumparatorul plateste procesul de reciclare, pentru fiecare produs in parte, separat de pret.
Daca intentionati sa faceti astfel de achizitii, ar fi bine sa va grabiti, pentru ca dupa 1 aprilie veti fi nevoiti sa suportati pe langa pretul aparatului si taxa pe valoarea adaugata, si taxa de reciclare, adica taxa verde.
De la 1 aprilie se scumpesc electronicele si electrocasnicele. Pe langa pretul aparatului si TVA, cumparatorii vor plati si o taxa de reciclare - asa numita taxa verde impusa de Uniunea Europeana, calculata in functie de greutatea produsului.
Romania se dovedeste in continuare a fi un stat sarac. Altfel nu se explica pofta cu care autoritatile romanesti adopta toate taxele si birurile care se aplica in UE.
Asociatia care colecteaza taxa ecologica aplicata electrocasnicelor si care trebuie sa se ocupe de reciclarea acestora nu a fost inca autorizata de Ministerul Mediului.
Mult controversata taxa de prima inmatriculare ar putea fi inlocuita cu o alta numita si taxa verde, ca in cazul electronicelor si electrocasnicelor.
Primaria Municipiului Mangalia a demarat un nou program de colectare a deseurilor menajere, care, conform regulilor Uniunii Europene, vor fi stranse de la populatie pe "categorii".
Eliminarea taxelor vamale a dus la reducerea preturilor electrocasnicelor si electronicelor.
Producatorii si distribuitorii de echipamente electrice, dar si electrocasnice au decis sa reduca valorea timbrului verde pentru a incuraja vanzarile acestor produse.
Producatorii si importatorii de electrice si electronice ar putea fi obligati sa colecteze de la populatie echivalentul a 20% din cantitatea de produse vandute anual.
Potrivit unui studiu publicat luni, 18 mai, a. c. , vanzarile produselor electrocasnice a inregistrat un declin, cele mai afectate fiind echipamentele de birou si sectorul foto.
Etajele doi si trei, plus fatada sunt, deocamdata, atuurile principale ale proiectului Cocor.
Producatorii estimeaza ca pretul televizoarelor LCD va scadea cu maximum 15%, informeaza NewsIn.
Jurnalul National informeaza: Gadget show, pe stil american. Las Vegas nu mai este capitala cazinourilor, incepe rasfatul electronicelor Nu este cel mai mare targ de electronice din lume, dar este cel mai important:
google-analytics.com