Cautare

32 de rezultate pentru "onicel" (3.07 secunde)
it.bzi.ro: Cele 10 mituri ale comertului online Directorii din retail si industria bunurilor de larg consum sunt asaltati zilnic de previziuni ale unui viitor ce se apropie cu mare viteza:
It.bzi.ro: Lumina ecranelor electronicelor dauneaza vederii Televizoarele, computerele, tabletele si smartphone-urile urmarite cu lumina stinsa strica odihna si pot duce chiar la obezitate, scrie yoda.ro.
Magazin: Lumea absurdului (Autor: GEORGE CUSNARENCU) Cand vorbim despre absurd vorbim despre suprarealism, dar sa nu-i uitam pe Kafka, din afara curentului, pe Beckett sau pe inaintasul suprarealistilor, Lawrence Sterne.
Senatorul de Galati Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reciclarea", pe care o puteti citi in continuare.
MAGAZIN: Conferinta "OZN Romania" (Autor: DAN D. FARCAS) ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate din Romania) a organizat, in data de 10 mai 2014, in sala de conferinte a Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), in prezenta unui public select si interesat, prima editie a Conferintei "OZN Romania".
Jurnalul National: De la tumori la medicamente care aduc boli, in Congresul endocrinologilor (Autoare: Magda Marincovici) Prof. dr.
MEDIAFAX informeaza: Din 15 ianuarie incepe perioada soldarilor de iarna.
efemeride.ro : Generalul Emil Strainu spune adevarul despre reptilienii prezenti pe Terra (By Tiberiu) Exista o terorie conform careia persoane politice din intreaga lume nu sunt altceva decat niste reptilieni care guverneaza in secret rasa umana.
2-3 Decembrie 1989 Malta. Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc.
AMOSNEWS: Cultura blamarii. Moda de gen. FUMIGENE DE WEEKEND (68) (Autor: HEXAVALENT) Americanii s-au inteles cu britanicii! Cercetatorii americani au ajuns sa le dea dreptate colegilor lor britanici, contrazicandu-si propriile studii anterioare!
Aparatele electrocasnice uzate nu vor mai putea fi aruncate la intimplare, ca pina acum, ci predate agentilor economici specializati, ne-a cerut Uniunea Europeana si a iesit o lege in acest sens.
Apar tot mai multe stiri in ultima vreme, mai ales dupa prima zi a anului, cum ca nu stiu ce produse alimentare s-ar ieftini, altele chiar ar fi mai accesibile, ca pret, decat in alte tari europene.
google-analytics.com