Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (2.33 secunde)
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro.
B.T.Iacob publica pe Inpolitics un articol din care rezulta ca asa-zisele "legi ale crizei", aberantele insailari ale incompetentilor care se fac ca conduc Romania (in realitate o distrug economic), vor fi blocate la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR).
Deutsche Welle publica articolul "Parlamentul a adoptat programul de austeritate propus de Guvern", pe care il puteti citi in continuare.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si mai multi reprezentanti ai PD-L la manifestarile de ieri de la Tebea, judetul Hunedoara, au fost huiduiti de persoanele prezente la manifestarile de omagiere a lui Avram Iancu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si mai multi reprezentanti ai PD-L la manifestarile de ieri de la Tebea, judetul Hunedoara, au fost huiduiti de persoanele prezente la manifestarile de omagiere a lui Avram Iancu.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Constantin Gheorghe publica pe blogul cu motto-ul "Constiinta unui liberal de stanga", un articol intitulat "Ostilitatea rusilor", pe care il puteti citi in continuare.
In prima zi a reuniunii OSCE de la Astana, Kazahstan, seful statului a stat langa presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev. Langa "ostilul" Medvedev.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Revolutia lui Basescu, revolutia lui Iliescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Incepe sa devina din ce in ce mai clar ce vrea Basescu, in acest al doilea mandat:
Senatul a respins, marti, proiectul deputatului PDL Silviu Prigoana privind legalizarea serviciilor sexuale, insa parlamentarii au subliniat ca fenomenul exista si necesita o reglementare.
Victor Ponta, liderul PSD, publica pe blog articolul "Doua fotografii din acest weekend. Cine lipseste, cine se afla in locul potrivit si cine nu?", pe care il puteti citi in continuare.
HotNews publica articolul lui Dan Tapalaga, intitulat "OZN-ul domnului Lazaroiu", din care puteti citi in continuare a doua parte.
9am.ro informeaza: Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur de scrutin Legea privind alegerea primarilor intr-un tur de scrutin a fost adoptata marti de Camera Deputatilor, care este forul decizional, cu 174 de voturi "pentru", 110 voturi "impotriva" si 3 abtineri.
AGERPRES informeaza:
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul: Traian Basescu, presedintele Securitatii. Din ciclul: "Recunosc, am fost un dobitoc!", unul dintre proaspat botezatii "catavenci" isi publica ceva memorii despre relatia lui cu Traian Basescu, relatie stropita din greu cu lichide corozive pentru ficat.
Pe blogul lui Constantin Gheorghe a aparut un comentariu la articolul "Are Plesu cojones?". Comentariul este semnat "Anonim". Ai pretentii de la astia?!
Roxana Iordache publica pe blog : "SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia!
Jurnalul National :
google-analytics.com