Cautare

207 de rezultate pentru "hoti" (3.47 secunde)
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... Partea cu 100 de hoti in libertate imi suna excesiv.
Oamenii legii ii cauta acum pe hoti si verifica daca a fost cineva ranit. O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita.
Senatorul PSD Sorin Oprescu vrea ca perioada discutiilor despre elemente corupte in partid sa fie depasita, el apreciind totodata ca PSD nu este un partid de „hoti“, „derbedei“ si „golani“. ... „Nu suntem un partid de hoti, de derbedei si de golani.
Mergeti, totusi, la Sectia 14 si dati acolo o declaratie, va vor arata ei poze cu hoti. ... tramvai, hoti, portofel, conversatie, declaratie si sanse de rendez-vous cu documentele personale. ... - Totusi, i-am vazut pe hoti:
Crezi ca e suficienta o usa metalica cu inchidere in trei puncte si cu doua yale mecanice sau electrice pentru a-ti pune bunurile la adapost de hoti?
pentru hoti nu exista lacate. ... Multi cred ca usa metalica ii tine pe hoti afara sau ca le ingreuneaza accesul… Spray-ul cu azot lichid rezolva incuietoarea - devine casanta si poate fi sparta usor mai apoi.
Ion Panciu, fost sef de tura in cadrul firmei Cobra Security, ne-a dezvaluit o parte din ilegalitatile savarsite de conducerea firmei sub acoperirea titulaturii de "security”, povestind cum aceasta firma de paza si protectie isi face de cap in Portul Constanta, marfa confiscata de la hoti nefiind restituita, ci valorificata pe piata neagra.
Cum sa te protejezi intr-o lume plina de escroci si hoti de identitate explica pentru Business Insider cum te poti proteja. ... De asemenea, postarile in care prezinti o noua achizitie precum o casa, o masina, un televizor sau alte lucruri de valoare te fac o tinta pentru hoti.
In jurul unor anumite treceri de pietoni, in zone aglomerate, in care traficul se misca foarte lent, actioneaza echipe de cate 2 hoti. ... Parcarile sunt impanzite de hoti care stau la ginit, urmarind eventuale victime.
Patru persoane dintr-o localitate din Teleorman, in care localnicii se declara terorizati de hoti, au fost retinute pentru 24 de ore tocmai pentru furt. Suspiciunile au fost intarite de perchezitiile domiciliare facute la domiciliul presupususilor hoti.
Gara de Nord si metrourile din Paris sunt in top 10 locuri cu hoti. Piata central din Benidorm, Spania are cei mai multi hoti de buzunare.
ba sunt mana in mana cu hotii ce fura masinile din hoteluri, ba sunt atat de rai si de inculti incat esti nevoit sa bati drumul spre ambasada romana pentru a-ti gasi traducator si pentru a depune o amarata de plangere si eventual pentru a-ti recupera macar actele, ba sunt chiar ei "hoti" prin faptul ca amendeaza putin nejustificat la cotitura bietii turisti ce le calca soselele.
Iata, asadar, opt dintre cele mai eficiente metode folosite de hoti pentru a-ti fura lucruri din masina sau chiar masina cu totul.
“Hoti au fost, hoti au ramas, pentru ca au falsificat notele in birourile PSD. PSD a furat la putere, fura si in opozitie.
Ca maica-ta te pupa in fund, c-o sa ajunga un derbedeu, un golan, ca nu vezi la el ca e inconjurat de hoti, de pungasi?
Sigur pe rezultatele referendumului de maine, presedintele suspendat Traian Basescu si-a anuntat intentia de a face un nou guvern si o alta majoritate parlamentara, cu aceiasi "hoti" si "oligarhi", pe care a promis ca-i va arunca "peste balustrada".
Ponta si Anastase s-au certat in plen Liderul PSD, Victor Ponta, si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au avut ieri in plen un schimb dur de replici, social-democratul acuzandu-i pe deputatii PD-L ca sunt "hoti", iar Anastase spunandu-i acestuia ca e "inculpat".
Dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta, dupa ce ai furat si ai impartit pomeni pe la toate administratiile locale portocalii care au dovedit ca au vana de hoti, poti sa tai in stanga si-n dreapta din pensiile si salariile romanilor de rand si sa te dai curajos!
O alta categorie de hoti o reprezinta cei care lucreaza cu materialele si care, avind cheia si lacata pe mina, fura tot ce ating, aproape toate societatile dn Botosani care fac productie avind mari probleme cu angajatii care le fac mari pagube.
"Consideram ca intrebarea prezentatorului descrie o atitudine discriminatorie fata de locuitorii cartierului Ferentari, promovand stereotipuri si etichetandu-i pe locuitorii cartierului si pe tinerii implicati in proiect ca fiind hoti si consumatori de droguri.
google-analytics.com