Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (4.54 secunde)
In ultimele zile, au circulat insistent zvonuri potrivit carora Iliescu isi va parasi biroul de la Senat si va renunta la functia de lider de grup al senatorilor.
- Statutul PSD prevede ca liderii grupurilor parlamentare fac parte din BPN) si ca, in functie de aceasta, se va lua o decizie, el avansand ipoteza desemnarii unui alt lider de grup sau a altcuiva, din partea grupului, care sa participe la lucrari.
Uninominal, sa fie, dar pentru toti (!?) - Obama, Madona etc "Ideea este votul uninominal, si mi se pare ca este cel putin fatarnicie, daca nu renuntarea la principiul uninominalului cand te prezinti, intotdeauna, in poze de grup.
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
MODELUL INTARIRII PRIN SOLIDARITATEA DE GRUP - combina factorii interni si externi in explicarea violentei asupra femeilor; ... • Valori patriarhale reintarite de grupul de apartenenta care mentin solidaritatea masculina prin mesajul ca actiunile sunt acceptate de grup;
Somat de deputata PRM Olguta Vasilescu sa-si ceara scuze pentru jignirea adusa intregului grup, liberalul a spus ca el se astepta exact invers, adica grupul sa-si ceara scuze pentru ca "Funar confunda pozitia de senator cu cea de primar".
Acest grup care conduce astazi PNL, un grup foarte strans in jurul domnului Tariceanu, cum a fost denumit el, un grup de intimi, se grabeste pentru a face o executie politica".
Partidul condus de Vadim si nationalistii francezi calauziti de Le Pen sunt principalii promotori ai unui nou grup parlamentar in Legislativul european.
Curtea Constitutionala a respins sesizarea PLD privind refuzul conducerii Senatului de a le aproba constituirea in grup parlamentar independent, judecatorii Curtii hotarand ca sunt constitutionale prevederile Regulamentului Senatului Parlamentului.
Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa l-a acuzat ieri pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, ca "induce in eroare opinia publica", prin declaratiile acestuia potrivit carora senatorii care au cerut constituirea in grup independent doresc sa obtina functii.
PNTCD spera sa obtina la alegerile din toamna sase-sapte parlamentari, un numar suficient cat sa constituie un grup parlamentar de independenti, acestia urmand sa candideze in colegiile uninominale sub sigla PNL, a anuntat, miercuri, prim-vicepresedintele partidului, Aurelian Pavelescu. "Mi-as dori sa avem un grup parlamentar din independenti.
Crin Antonescu a facut acest gest ca semn de protest fata de convocarea si tratarea pe picior de egalitate la aceste consultari a delegatiei grupului senatorilor "independenti", grup format din parlamentari care au dezertat din PSD si PNL in ultima perioada. ... Prezenta asa numitului grup al independetilor este inacceptabila.
Presedintele Ponta a spus ca i-ati cerut sa nu mai fiti lider de grup parlamentar. ... Va spun ca eu n-as mai fi vrut sa fiu lider de grup parlamentar nici macar in sesiunea trecuta. ... Doar ca nu mai sunt lider de grup.
Negand vehement orice presiune care ar veni din partea conducerii PSD de a renunta la postura de lider de Grup parlamentar, Viorel Hrebenciuc a spus ca ‘‘este o decizie proprie‘, explicand, apoi, optiunea sa.
ICR-ul nu este numai ce se vede si se stie, el este, in fapt, un grup care, de la Revolutie incoace, a fost amestecat in toate evenimentele, si-a inventat propria scara de valori, un mod personal de a gandi, impunand democratia cu metode particulare.
Potrivit uneia dintre ele puciul este "o lovitura de stat violenta provocata de un grup de complotisti".
Camerele sunt dotate cu TV color, cablu si grup sanitar propriu. ... Vila Corsa 1 are o capacitate de 66 camere a cate doua locuri si trei apartamente cu living spatios si aer conditionat, utilate cu mobilier modern, grup sanitar cu toaleta si dus, gresie si faianta, geamuri termopan.
Presedintele Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), Radu Gratian Ghetea, a declarat ca ar fi ideal pentru CEC sa devina liderul un grup financiar bancar care sa aiba in compunere si alt tip de societati.
"Suntem mult mai vigilenti pe linia rambursarilor de TVA si se compenseaza sumele cu alte obligatii catre stat, chiar si cu obligatii fiscale ale altor firme care fac parte din acelasi grup de firme".
SC SOFTROM GRUP SRL, firma ce activeaza in domeniul birotica, papetarie si produse IT, a fost infiintata in 2004, la initiativa familiei Simion.
google-analytics.com