Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (4.97 secunde)
In tot acest timp, deputatii au votat 31 de ordonante si cinci proiecte de legi ale Cabinetului Nastase si numai 22 de ordonante ale Guvernului actual.
Astfel, Bolcas a precizat ca actualul Parlament a votat 31 de ordonante de urgenta plus 5 legi initiate de cabinetul Nastase, in timp ce Executivul condus de Tariceanu s-a multumit cu doar 22 de ordonante de urgenta si nici un proiect legislativ propriu-zis.
Aceasta profitabilizare nu se datoreaza insa unor idei geniale sau unui management exceptional, ci alocarii a zeci de miliarde anual (25 de miliarde in 2001, 31 miliarde in 2002) de la bugetul local, adica din banii tuturor contribuabililor satmareni.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
Din data de 31 ianuarie a.c., comandantul Comandamentului Teritorial de Jandarmi Constanta, Gheorghe Turtoi, a intrat in randul pensionarilor. ... Din data de 31 ianuarie eu nu am mai prestat nici un fel de serviciu in cadrul Jandarmeriei din Constanta.
Nou termen pentru amendamente Nicolaescu a precizat ca aliatii vor cere Biroului Permanent prelungirea termenului de depunere de amendamente la Regulament de la 19 martie la 31 martie.
Potrivit rezultatelor sondajului de opinie, 80 la suta dintre intervievati au declarat ca au auzit de aceasta schimbare, dintre acestia 55 la suta apreciind ca este un lucru bun, 14 la suta - rau, iar 31 la suta nu stiu sau nu au raspuns.
Alegerile interne din PSD, premergatoare congresului partidului din 21-22 aprilie, nu au furnizat nici o surpriza, mai ales ca majoritatea celor favoriti nu au avut nici macar vreun contracandidat.
31 de senatori si deputati, membri ai PNL si ai PD din opt judete, s-au constituit intr-un grup de lobby pentru sustinerea proiectului de realizare a Autostrazii Bucuresti-Nadlac de pe Coridorul 4 Paneuropean, a anuntat ieri la Deva senatorul liberal Viorel Arion.
Mult asteptata batalie pentru ocuparea functiei de presedinte al PSD Salaj s-a transformat, vineri, la Conferinta Judeteana a partidului, intr-o simpla formalitate.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Intreaga afacere, care a urmarit rambursarea de TVA, s-a derulat intr-o singura zi - 31 octombrie 2003, iar obiectul tranzactiei dintre cele cinci societati au fost doua locomotive.
Raportul Moscovici privind Romania a fost adoptat cu 569 voturi pentru, 59 impotriva si 41 de abtineri, iar rezolutia a fost aprobata de Parlamentul European cu 497 voturi pentru, 93 impotriva si 31 de abtineri.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au stabilit ieri, cu 12 voturi “pentru“ si 8 “impotriva“, apartinand PSD si PRM, ca marti, 14 iunie, Guvernul sa poata sa-si asume in Parlament raspunderea pentru pachetul legislativ privind reforma justitiei si modificarile aduse legilor proprietatii.
Adicatelea, matematic vorbind, Amet si-a asigurat cate o cuvantare pentru fiecare luna de deputatie, numai ca asta in intervalul cuprins intre 12 aprilie 2005 si 31 mai.
31/2002 privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii, a fost aprobat cu 40 de voturi “pentru“ , 30 “impotriva“ si 3 abtineri.
A doua zi, pe 31.07.2004, SC LAURGEN inchiriaza benzinaria firmei SC DAGMAR COM SRL a lui Mitel Munteanu, contra unei chirii de 5.000 de euro lunar.
346 din 31 mai 2005, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia Penala, prin judecatorii A.M. Dascalu, M. Popa si N.
Dinu Patriciu a fost ales din nou presedinte al filialei judetene PNL din Prahova, fiind singurul candidat. Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
google-analytics.com