cardiomix.ro/blog informeaza: 7 ani in care s-au pregatit 14 editii ale Programului concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix.
Zeci de participanti care si-au schimbat mai presus de kilogramele pierdute stilul de viata si au pasit catre un nou viitor, care, schimbat, le-a permis sa isi traisca liber si fara probleme de sanatate viata. Regizorul acestui film despre viata sanatoasa este conceptul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - Singurul concept de fitness anti aging din Romania este Conceptul care a slabit nenumarate editii concurentii faimosului concurs Mens Health - Da jos Burta.
5 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg,10 kg, 13 kg, 15 kilograme ... sunt kilogramele slabite in 4 saptamani de cei care au castigat editiile anterioare ale concursului. Chiar daca ati citit ca slabitul rapid nu este sanatos - acest lucru nu se aplica in conceptul concusului.
De ce? Studiile stiintifice efectuate in parteneriat cu Institulul National de Medicina Sportiva au demonstrat si enuntat clar concluzia : ‘’s...t ‘’’’Solutia optima este de aceea asocierea efortului fizic pe durata dietei hipocalorice, pentru a bloca pierderea de masa musculara si continuarea lui dupa incetarea restrictiei calorice. Efectele benefice ale antrenamentului fizic au fost demonstrate si cu ajutorul studiului efectuat pe un lot de persoane paricipante la concursul Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix. Studiul a fost realizat in doua etape succesive, subiectii fiind supusi initial doar unui program dietetic caruia i s-a asociat, in cea de-a doua etapa, programul de exercitii fizice denumit CARDIO MIX Fitness Anti Aging (...). In concluzie, asocierea dietei hipocalorice cu programul CARDIO MIX Fitness Anti Aging a dus la schimbarea aspectului fizic cat si a starii de sanatate a persoanelor respective, iar in ceea ce priveste greutatea dobandita, ea se mentine o data ce dieta hipocalorica si programul este oprit".
Il denumim generic concurs pentru ca participantii trebuie sa castige inainte de toate lupta cu ei insisi.

Slabeste cu Cardio Mix Fitness Anti Aging

Ce trebuie sa stii:
-Taxa de participare a programului este de 680 lei ( detalii despre plata le obtii la inscriere )
- Primii 5 participanti inscrisi care achita integral taxa de participare la editia a 14a a acestui program vor primi cadouri inedite - surpriza
- Programul se deruleaza timp de 4 saptamani, intre 15 septembrie - 13 octombrie 2014 . Sedintele de antrenament fitness, pregatire fizica, terapie motivationala si coaching sunt trei in fiecare saptamana (luni, miercuri, vineri) si se desfasoara incepand cu ora 19.00
- Locatia desfasurarii este Centrul de Excelenta Cardio Mix Fitness Anti Aging str Frumoasa nr 38 (Calea Victoriei / colt cu Citi Bank)
- Progamul nutritional pentru cele 4 saptamani este primit de fiecare participant la inceputul concursului
- Sunt obligatorii: formular completat pe care il primiti la inscriere, adeverinta medicala Apt/a de efort fizic ,
- Recomandam : analize medicale ( sange , tiroida , ekg , eco tiroida si abdominal)
Sansa TA! : ai 4 saptamani sa iti pui modul de viata la punct , ai sansa unica de a fi antrenat in mod direct timp de 4 saptamani de Promotorul Fitness ului in Romania - renumitul Prof. Antr. Fitness Specialist Mihai Dragomir, inveti si deprinzi principii si obiceriuri de viata sanatoasa prin informatii unice care nu se gasesc in piata , colegii de antrenament iti pot deveni priteni care mai tarziu te pot ajuta si sprijini , slabesti mai repede decat te-ai astepta, nu te enerva daca trebuie sa iti cumperi haine noi dupa patru saptamani .
http://cardiomix.ro/blog/?p=1765 - 4 saptamani de cardio Mix !Am slabit inainte de Paste !
http://cardiomix.ro/blog/?p=1733 - Despre cum sa slabesti sigur si natural in patru saptamani