Ziarul Libertatea informeaza: Robert Turcescu (38 de ani) si Oana Sarbu (46 de ani) au decis sa-si spuna "adio", dupa o relatie care dura de mai bine de 10 ani. Cei doi au luat aceasta hotarare de multa vreme. De dragul fiului lor adoptat insa cuplul a decis sa se afiseze in continuare impreuna.
Gurile rele spun, de fapt, ca jurnalistul si interpreta nu mai erau impreuna de trei ani, ci se afiseaza de ochii lumii, doar de dragul fiului adoptat.
Intr-un interviu acordat pentru Libertatea in 2013, cand se spune ca nu mai formau un cuplu in realitate, cantareata marturisea, parca incercand sa ne dea un indiciu, ca nu se vede casatorita cu jurnalistul, si asta pentru ca "este posibil sa se desparta".
"Nu suntem casatoriti, nici nu ne-am propus lucrul acesta. Nu stiu daca o vom face sau nu vreodata. Sunt momente cand ma gandesc ca ne vom desparti. In opt ani, de cand suntem impreuna, am trecut printr-un miliard de lucruri", spunea Oana Sarbu in 2013.
In 2005, Turcescu declara ca nu poate spune ca a intalnit marea dragoste: "Nu pot vorbi despre o mare iubire in viata mea".