Cautare

1892 de rezultate pentru "vascu pavel marian" (3.58 secunde)
Basescu poate sa devina seful opozitiei si, urmand exemplul lui Ion Iliescu din 2000, ar putea candida la presedintie in anul 2014, pentru un viitor mandat, declara analistul politic Dan Pavel. ... Eu nu sunt adeptul cailor extreme", a explicat Dan Pavel.
Traian Basescu organizeaza din umbra miscari de strada prin metodele Securitatii ceusiste, sustine analistul Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics. ... Al celor care pierd urat", a concluzionat Dan Pavel.
Alegerile prezidentiale nu au rezolvat deloc criza politica ci, din contra, au agravat-o, iar clasa politica din Romania nu a invatat nimic din ultimile luni de marasm politic si financiar, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Anul 2010 va fi unul extrem de dificil din punct de vedere politic si economic iar faptul ca Guvernul a trecut de Parlament ca prin paine nu este deloc un semnal ca lupta politica este pe sfarsite, explica analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Cristian Preda este in situatia in care a fost Alina Mungiu, intelectuala respectata in cadrul PD-L, dar care nu a reusit niciodata sa o suporte si sa o accepte pe EBA, sustine analistul politic Dan Pavel.
Imaginea Senatului si, implicit, cea a PSD, va avea de suferit daca se va relua votul in cazul senatorului pesedist Catalin Voicu, dar, o astfel de procedura este "corecta", explica analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics. ... Dar sa nu fie condamnat inainte de a fi judecat", avertizeaza Dan Pavel.
Pe Inpolitics a aparut textul intitulat 'Dan Pavel: ... 'Este pentru prima oara cand presedintele Traian Basescu scapa haturile puterii din mana iar situatia politica si economica il depaseste intr-un moment in care majoritatea guvernamentala poate fi amenintata de disolutie, avertizeaza analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics publica articolul 'Dan Pavel:
Inpolitics citeaza opinia analistului politic Dan Pavel (foto) despre arestarea patronului Realitatii, intr-un articol intitulat "Basescu i-a pregatit lui Vantu un proces-spectacol bolsevic", pe care il puteti citi in continuare.
Inpolitics il citeaza pe analistul Dan Pavel:
Dan Pavel: "Reorganizarea Romaniei poate fi pretextul pentru ca UDMR sa iasa de la guvernare" Scandalul pe tema reorganizarii teritorial-administrative a Romaniei poate reprezenta pretextul pe care il va invoca UDMR pentru a iesi de la guvernare, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel: "Dan Diaconescu este exponentul unei revolte populiste degradante" Desi urmeaza un spinos an electoral, interesul romanilor pentru mizele politice este unul foarte scazut, existand chiar si o revolta populista degradanta al carui principal exponent este seful OTV, Dan Diaconescu, declara analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel: "Prin comasarea alegerilor Basescu si PDL schimba regulile in timpul jocului" Prin comasarea alegerilor sau amanarea localelor, Traian Basescu si PDL vor sa schimbe regulile jocului, in timpul jocului, sustine analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel: "Miscarea Populara nu va schimba situatia de la urne" Chiar daca PDL va reusi sa isi schimbe formal imaginea, prin intermediul Miscarii Populare, situatia de la urne va ramane, cel mai probabil, neschimbata pentru pedelisti, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel despre Mircea Geoana: "Mai bine s-ar duce direct in UNPR" Mircea Geoana este un om incert care vrea sa-i incurce pe altii, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, care crede ca, mai bine, ex-pesedistul s-ar inscrie direct in UNPR.
Dan Pavel: ... Cine incearca sa justifice ce face guvernul asta bezmetic se face de ras ca Sever Voinescu", explica Dan Pavel.
Dan Pavel: "Romanii nu sunt interesati ca opozitia este in greva" Pentru cei mai mult dintre romani nu conteaza deloc ca opozitia este in greva parlamentara, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel:
Dan Pavel:
Dan Pavel: ... care va avea loc, in functie de procedurile uzitate, intr-un viitor apropiat, preconizeaza analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics. ... Singura intrebare este cand va avea loc, inaintea alegerilor, dupa, sau chiar in timpul acestora?", intreaba Dan Pavel.
google-analytics.com