Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (3.04 secunde)
Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi. ... La multumirile de final, printre altele, medicul Cornel Brotac, sotul Denisei Tanase a avut numai cuvinte de lauda pentru cantareata!
De aceea, pentru romani ceea ce se petrece acum pe teatrul de lupta electorala transatlantic este mai important decat ceea ce se consuma la teatrul de marionete dambovitean.
A fost angajat la Teatrul din Petrosani, la cel din Sibiu, apoi in Bucuresti, la Odeon (1992-2002), iar din iunie 2002, la Teatrul National. In perioada 1982-1992, a mai colaborat la Teatrul de Comedie.
Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti.
Noua sala de spectacole a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, inaugurata pe 24 ianuarie 2015 Dupa mai multe decenii in care Teatrul Ion Dacian si-a desfasurat activitatea in locatii-gazda sau in sedii de conjunctura, acesta va functiona in curand intr-un spatiu nou construit care ii este destinat, cladirea urmand a fi inaugurata in data de 24 ianuarie 2015 cu premiera nationala a celui mai de succes musical din toate timpurile, Fantoma de la Opera, de Andrew Lloyd Webber, in regia lui Stephen Barlow.
Biletele reduse se gasesc in Reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, la Casa de cultura a Sindicatelor (Constanta), la Sala Patria (Brasov), la Casa de Cultura a Studentilor si la Teatrul National (Cluj), la Opera Romana (Timisoara), la Librariile Librarium si Magazinele Flanco din toata tara, la Librariile Eminescu (Bucuresti) si Stefan Octavian Iosif (Brasov), la Palatul National al Copiilor (Bucuresti), la Magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Anul acesta, la numai cateva zile dupa aniversarea sa - artistul fiind nascut pe 8 decembrie, ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National.
Teatrul Nottara a pregatit in aceasta perioada un festival cu un program generos din care e imposibil sa nu te tenteze cel putin cateva evenimente must see.
Horatiu Malaele, Marcel Iures si George Mihaita - LUNI 24 APRILIE ora 19:00 - INCENDII, de Wajdi Mouawad, regia Irina Alexandra Banea, Teatrul Bulandra. ... - MARTI 25 APRILIE ora 19.00 - A DOUASPREZECEA NOAPTE, de William Shakespeare, regia Victor Ioan Frunza, Teatrul Metropolis. ... Teatrul de Comedie.
Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu.
Lucrez in Teatrul Evreiesc de Stat de la varsta de 18 ani.
De la teatre independente (Green Hours, Godot Cafe sau Teatrul Elisabeta), pana la teatre mari de stat, precum TNB sau Teatrul National din Sibiu, piesele pline de umor, uneori amar, dar si de emotie, ale Liei Bugnar s-au bucurat de mare succes de public.
A interpretat roluri memorabile in teatrul radiofonic, pe care-l considera cea mai prodigioasa dintre activitatile sale artistice si care a constituit subiectul tezei sale de doctorat. Despre Teatrul National Radiofonic, in care a intruchipat peste 300 de personaje, spune : ... Un moment de referinta in teatrul romanesc modern.
Examene, examene”(libret Eugen Rotaru) - Teatrul de Opereta Ion Dacian”Bucuresti, teatrele lirice din Constanta, Iasi si Brasov, Nota zero la purtare (libret Octavian Sava), O premiera furtunoasa si Omul care a vazut moartea -Teatrul de Revista Constantin Tanase Bucuresti, Divanul Persian (libret Octavian Sava si Grigore Gonta) .
Teatrul Metropolis intampina 100 de ani pentru Romania, Sala Amfiteatru a devenit Sala Centenar.
Pe 31 august portile Gradinii de Vara HERASTRAU a Teatrului de Revista Constantin Tanase se deschid din nou marelui public pentru o calatorie fascinanta prin lumea musical-ului, a operei si operetei, dar si cea a slagarului.
Este vorba despre democratul Tanase Barde, despre care se spune, deocamdata, ca are... ... Dar cine este Tanase Barde? ... Una peste alta, este insa posibil ca numele lui Tanase Barde sa fi fost aruncat "pe piata" doar pentru a distrage atentia de la un alt candidat.
Daca va castiga alegerile prezidentiale, presedintele Traian Basescu uita de dizolvarea Parlamentului, desi, ar vrea sa se razbune pe acei alesi ai neamului care l-au suspendat, afirma analistul politic Stelian Tanase. ... Trebuie sa avem un buget, trebuie sa se mai miste lucrurile", a explicat Stelian Tanase.
Noul Guvern cuprinde multe persoane cu miros de coruptie, iar Traian Basescu este in stare sa dizolve Parlamentul mai cu seama ca, 5 ani de acum incolo, datorita urii pe care o are pentru prima putere in stat, presedintele va incerca sa ingenuncheze si sa decimeze Parlamentul, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase:
google-analytics.com