Cautare

21233 de rezultate pentru "stiri protv romania 27 02 2024" (3.48 secunde)
Danut Lupu a acordat un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre sansele echipei nationale de calificare la Euro 2024, dar si despre campionatul intern.
Nu mai vrea alegeri comasate in 2024, asa cum isi doresc liberalii, care spun ca in acest fel s-ar reduce bugetul cheltuit pentru alegeri si campanii electorale.
In cadrul emisiunii, Teodorovici a dezvaluit ca va candida la prezidentiale in 2024. "Nu e o aroganta si o lipsa de modestie, e un caz puternic", a spus Teodorovici.
Catedrala Notre-Dame se redeschide pentru public in 2024, pe 24 decembrie. Notre-Dame a fost avariata puternic in urma unui incendiu, in aprilie 2019.
Presedintele SUA, Joe Biden, si-a anuntat, marti, candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2024. Anuntul a fost facut intr-un clip video, sub sloganul "Sa ne terminam treaba".
De astazi au inceput inscrierile la clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2023 - 2024. Pana pe 18 mai, parintii completeaza si depun cererile, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.
Alegerile europarlamentare vor avea loc in statele Uniunii Europene in perioada 6-9 iunie 2024, a anuntat sefa Parlamentului European, Roberta Metsola.
Printre altele, actul prevede ca din 2024 salariul unui cadru didactic debutant va fi echivalent cu salariul mediu pe economie.
Social-democratii vor ca Marcel Ciolacu sa candideze la Presedintia Romaniei in 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD si fost premier al Romaniei.
Guvernul a luat decizia de a introduce in 2024 un impozit special pentru masinile scumpe, impunand o taxa pe lux pentru anumite vehicule pe o perioada de 5 ani.
Salariile, pensiile si alocatiile cresc din 2024, astfel ca ele se vor majora cu rata inflatiei din anul fiscal anterior.
2024 vine cu cresteri ale taxelor si impozitelor locale, ca efect al noilor masuri fiscal-bugetare si al bazelor pe care a fost construit noul proiect al bugetului de stat.
Cele mai avansate gadgeturi sunt dezvaluite zilele acestea in Las Vegas, la Consumer Electronics Show 2024. Evenimentul ofera o viziune asupra viitorului apropiat.
Un sondaj politic intern al Partidului Social Democrat arata o situatie surprinzatoare si rastoarna toate calculele facute de partide la inceputul lui 2024, un an electoral extrem de important pentru romani.
Alegerile europarlamentare vor fi comasate cu alegerile locale si vor avea loc pe 9 iunie 2024. ... Turul 1 pe 8 septembrie, turul 2 - pe 22 septembrie 2024 Alegerile parlamentare se vor desfasura la termen, in decembrie.
Anul 2024 reprezinta un adevarat test pentru democratia de pe intreg mapamondul. Patru miliarde de oameni vor decide cine va guverna in peste 70 de tari.
Eu m-am intors in Romania pentru ca nu rezonez nicaieri mai bine ca aici. Cand am plecat, eu n-am fugit de Romania, am fugit de comunism. America m-a format, acolo am primit educatia, dar am ales sa ma intorc, pentru ca Romania imi da energie, ma inspira.
Intr-o filmare a ProTV, fata a spus ca nu poate sa iasa din casa de teama ca lumea nu intelege a cui este vina.
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
Stirile ProTV: ARMENIA - ROMANIA 0-5. ... Romania a inceput meciul excelent si in minutul 3 a reusit sa obtina penalty, dupa ce lovitura de cap a lui Bogdan Stancu a fost respinsa de pe linia portii, cu mana, de Grigoryan.
google-analytics.com