Cautare

893 de rezultate pentru "spitalul" (8.58 secunde)
Ginecologul a murit in 2019 insa spitalul a deschis o ancheta. Spitalul spune ca e posibil ca barbatul sa fi conceput mai multi copii.
„La noi nu se primesc atentii”, sta scris negru pe alb in cateva institutii sanitare, printre care si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Doi raniti in conflictul din Ucraina - o femeie de 40 de ani si un barbat de 20 de ani - urmeaza sa ajunga la Spitalul Militar "Aristide Serfioti" din Galati.
Spitalul Judetean si Spitalul Militar au rezervat deja paturi ATI in acest. In paralel, in sectiile chirurgicale, se suplimenteaza stocurile de produse si se formeaza echipe de traducatori de ucraineana si rusa.
Un pacient a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Judetean Timisoara. Cauza este necunoscuta. Un medic a incercat sa-l ajute, insa a suferit arsuri la randul sau.
Toti autopsierii de la Spitalul Judetean Suceava sunt trimisi in judecata pentru luare de mita, furt si inselaciune. Acestia sunt acuzati ca in perioada pandemiei au cerut bani de la ruele mortilor de COVID si chiar au furat din bunurile celor decedati.
Asa si cu un domn destept din Spitalul Judetean. ... nu cumva Spitalul Judetean Constanta lucreaza, cel putin pe acea sectie, pe sistemul "nu suntem in stare, trimitem pacientii la Bucuresti"?
Detinutul care a fugit din Spitalul Bagdasar-Arseni in aceasta dimineata a fost prins in zona Pietei Matache din Bucuresti.
pe 9 februarie 1999, autoritatile libiene au retinut mai multi cetateni bulgari (personal medical) ce lucrau la Spitalul Al-Fatih din localitatea Benghazi, iar un an mai tarziu, in februarie 2000, la un Tribunal al Poporului libian, a inceput un proces in care au fost inculpati sase bulgari, un libanez si noua libieni - sub o acuzatie foarte grea, anume aceea ca ar fi infectat cu virusul HIV 393 de copii libieni in spitalul mai sus amintit.
Bataie in camera de garda de la spitalul de pediatrie din Ploiesti. Enervat ca a fost lasat sa astepte, tatal unui copil l-a luat la bataie pe unul din paznicii spitalului.
In timpul acesta, se stie prea bine cat de antice sunt "sculele" in spitalul constantean, s-a scris in nenumarate randuri si am putut, din pacate, vedea cu proprii ochi. ... Spitalul ramane, in acest ritm, fara specialisti, ori...
Au reusit sa il mentina in viata si l-au dus la Spitalul Municipal Barlad. ... A fost transportata la acelasi spital, apoi a fost trimisa in stare grava cu elicopterul la Spitalul din Iasi.
- Da, asa este, am cantat in scolile din Iasi, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la spitalul Budimex din Bucuresti si la Spitalul Fundeni din Bucuresti.
Doua persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, ieri, in jurul orei 11.00, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost implicat intr-o tamponare violenta, produsa pe strada Obedeanu din municipiu.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... In urma impactului, au fost raniti conducatorii auto, care au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina.
Cinci persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, ieri-dimineata, dupa ce masina cu care se deplasau pe DE 70 a lovit o autobasculanta al carui sofer a intors fara sa se asigure.
Trei barbati si doua femei au fost accidentate, o persoana fiind transportata in stare grava la Spitalul Judetean din Craiova.
Cinci persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, ieri-dimineata, dupa ce masina cu care se deplasau pe DE 70 a lovit o autobasculanta al carui sofer a intors fara sa se asigure.
Trei barbati si doua femei au fost accidentate, o persoana fiind transportata in stare grava la Spitalul Judetean din Craiova.
De asemenea, mama copilei a fost ranita grav, fiind transportata la Spitalul Judetean din municipiu si ulterior in Capitala. ... "Fetita a decedat pe loc, iar mama a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi, in stare grava.
google-analytics.com