Cautare

294 de rezultate pentru "sofer" (3.53 secunde)
Pe care orice sofer care a investit bani din buzunar, orice pasionat si orice persoana responsabila le stie si le pune in aplicare.
Aici intervine un detailing interior mai costisitor, dar care trebuie facut de orice sofer responsabil sau care are copii si tine la sanatate. ... Nu de alta, dar pe timp de iarna, s-a dovedit ca un sofer care circula zilnic consuma cam 7 litri de lichid pe un sezon.
Sofer din provincie ramas fara benzina in parcare de supermarket Nu de putine ori s-a intamplat sa dam peste cativa indivizi care actioneaza impreuna cu o femeie si cu un copil mic. ... NICIODATA sa nu dai bani unui sofer, chiar daca este vina ta la un accident.
Un sofer de 72 de ani, care conducea un Logan, a fost surprins in trafic in timp ce mergea pe contrasens cu viteza, fara sa tina cont ca putea produce o tragedie, pe autostrada Sibiu - Deva.
Un accident rutier mai putin obisnuit a avut in centrul Capitalei. Intr-un moment de neatentie, un sofer a sarit cu masina intr-o fantana de la Piata Constitutiei.
Un sofer care circula luni noapte in centrul Capitalei, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in fantana arteziana de pe Bulevardul Unirii.
Daca inainte nu ma prea interesa, deoarece nu ma afecta direct, de cand sunt sofer mi-au iesit peri albi... Dar parca nici pieton nu e de preferat, daca si ei sarmanii circula amestecati cu masinile si sfarsesc mult prea des pe capota...
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Un botosanean a ajuns ieri la spital, dupa ce a fost ranit de un sofer neatent. ... Norocul a fost ca celalalt sofer rula incet si a tras de volan", a spus un barbat care a cerut ajutor la 112 pentru soferul Volkswagen-ului.
Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat"
Un barbat de 53 de ani din Craiova si-a pierdut viata ieri, dupa ce a fost aruncat in fata unei masini de pe scuterul cu care circula pe bulevardul Nicolae Romanescu de un sofer care a deschis portiera fara sa se asigure.
Un sofer a fost ranit in aceasta dimineata pe Valea Oltului, dupa ce o stanca desprinsa de pe versanti a cazut pe masina in care se afla barbatul, informeaza Agerpres.ro.
Ca sofer trebuie sa cunosti acest limbaj codificat. ... Daca ai ajutat un sofer sa te depaseasca, i-ai acordat prioritate, l-ai lasat in fata ta la o coada, avariile scurte pe care le pune inseamna multumesc.
In urma cu cateva saptamani, un sofer de TIR a incercat sa-l imbuneze sustinand ca face ultima cursa si ocoleste prin sat pentru ca tocmai i-a murit tatal.
Nu se mai poate ca un microbuz, apartinand unei firme, sa fie condus de un sofer angajat la o alta firma, iar abonamentele sa fie eliberate de o a treia” a declarat acesta, adaugand ca obtinerea de licenta de catre operatorii de transport public se face dupa criterii preferentiale, fara a fi respectate bazele legale, nici de catre institutia abilitata, in acest caz, Autoritatea Rutiera Romana si nici de operatorii de transport.
Fiu de subofiter de militie ca si dumneavoastra, s-a angajat dupa absolvirea liceului (in perioada 1992-1993) sergent la o unitate apartinand Ministerului Apararii Nationale, de unde a intrat in politie ca subofiter (sofer), iar ulterior a fost avansat ofiter, desi nu avea terminata facultatea (de drept), pe care a absolvit-o la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad, in forma de invatamant la distanta, in perioada 2004-2005 (aproximativ in aceeasi perioada in care ati absolvit-o si dumneavoastra).
Pesedistul, care a fost sofer de autobuz in ziua alegerilor, a declarat ca a profitat de neatentia membrilor sectiei de votare pentru a lua si a introduce in urna 18 buletine de vot.
Ii place mai mult sofer pe taxi. De fapt, are o fata si are impresia ca, daca pleaca, ramine fara e ", spune el.
pentru femei - curatitor, infirmier, ospatar, menajera, hamal, bucatar, asistent medical, vanzator, barman, confectioner, iar in cazul barbatilor - zidar, sofer, mecanic, dulgher, montator, magaziner, sudor, tamplar, hamal, curatitor.
google-analytics.com