Cautare

359 de rezultate pentru "sofer" (3.44 secunde)
Tanara a murit fara nicio vina, langa fetita ei, dupa ce un sofer teribilist care circula cu viteza excesiva a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens, in plin, in masina condusa de Oana Dicu.
Pe care orice sofer care a investit bani din buzunar, orice pasionat si orice persoana responsabila le stie si le pune in aplicare.
Aici intervine un detailing interior mai costisitor, dar care trebuie facut de orice sofer responsabil sau care are copii si tine la sanatate. ... Nu de alta, dar pe timp de iarna, s-a dovedit ca un sofer care circula zilnic consuma cam 7 litri de lichid pe un sezon.
Sofer din provincie ramas fara benzina in parcare de supermarket Nu de putine ori s-a intamplat sa dam peste cativa indivizi care actioneaza impreuna cu o femeie si cu un copil mic. ... NICIODATA sa nu dai bani unui sofer, chiar daca este vina ta la un accident.
Un sofer de 72 de ani, care conducea un Logan, a fost surprins in trafic in timp ce mergea pe contrasens cu viteza, fara sa tina cont ca putea produce o tragedie, pe autostrada Sibiu - Deva.
Un accident rutier mai putin obisnuit a avut in centrul Capitalei. Intr-un moment de neatentie, un sofer a sarit cu masina intr-o fantana de la Piata Constitutiei.
Un sofer care circula luni noapte in centrul Capitalei, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in fantana arteziana de pe Bulevardul Unirii.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Un sofer beat si fara permis din Brasov a fost prins abia dupa ce a lovit autospeciala Politiei si o alta masina, iar apoi s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.
Un sofer teribilist a fost filmat cand facea drifturi chiar in timp ce era urmarit de politisti. Acestia au fost nevoiti sa traga focuri de arma ca sa-l opreasca pe tanarul de 20 de ani aflat la volan.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
Un sofer a intrat, in aceasta dimineata, cu masina in gardul Ambasadei Rusiei la Bucuresti. Masina a luat foc, iar soferul a murit.
Un sofer a fost scos cu forta din masina de catre politisti, dupa ce i-a amenintat si a incercat sa fuga de la locul accidentului.
Un sofer a fost batut cu pumnii in cap de politistii locali dupa ce a parcat neregulamentar, la Iasi, in fata sediului serviciului de pasapoarte si inmatriculari auto.
Daca inainte nu ma prea interesa, deoarece nu ma afecta direct, de cand sunt sofer mi-au iesit peri albi... Dar parca nici pieton nu e de preferat, daca si ei sarmanii circula amestecati cu masinile si sfarsesc mult prea des pe capota...
Un sofer a sunat la numarul unic de urgenta 112, dupa ce un tanar l-a amenintat in trafic cu un pistol de jucarie.
Un sofer de 38 de ani a fugit dupa ce a lovit un pieton, insa apoi a revenit, pentru a lua la bataie victima.
A murit si al doilea sofer. El fusese transportat in stare grava la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. In urma impactului, si-au mai pierdut viata patru persoane, membri ai aceleiasi familii, dintre care doi copii.
Un sofer a fost prins pe autostrada A1 in timp ce conducea cu o viteza de 281 de kilometri pe ora.
Doua adolescente de 11 si 16 ani au fost lovite in plin, in timp ce traversau regulamentar o strada din Turda, de o masina condusa de un sofer in varsta de 85 de ani.
google-analytics.com