Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (5.22 secunde)
Este un instrument flexibil, ceea ce reprezinta un avantaj comparativ cu instrumentele chirurgicale traditionale, spun cercetatorii de la Scoala Superioara Sainte Ann din Pisa, autorii acestei inventii.
Romania are una dintre cele mai mari rate de abandon scolar din Europa, cu aproape 20% dintre elevi care renunta la scoala inainte de finalizarea invatamantului obligatoriu de 10 clase.
In mai 2015, judecatoarea Georgiana Moldovan a demisionat din functia de presedinte al Judecatoriei Vaslui, cerand sa fie detasata la Scoala Nationala de Grefieri pe un post de formator.
Sambata, 5 septembrie 2015, Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) va gazdui cea de-a 15-a editie a Maratonului Sperantei Terry Fox, un eveniment sportiv caritabil ce are ca obiectiv atragerea de sprijin in vederea cercetarii medicale din domeniul cancerului.
Proiectul Scoala Comerciala Austriaca din Romania are la baza sistemul dual, care presupune o imbinare a componentei teoretice cu cea practica, si beneficiaza de suportul unor companii de renume:
Astfel, in cele 18 luni de implementare, aproximativ 400 de studenti la medicina dentara au beneficiat de sprijin in tranzitia de la scoala la viata profesionala activa.
Acest lucru trebuie consolidat prin functionarea celui de-al doilea factor â€" implementarea unor sisteme eficiente de solutionare a problemelor dintre parinti si scoala, care sa asigure ca impresiile negative la un anumite moment si despre o anumita scoala nu sunt transmise in intreaga comunitatea locala.
In aceste comunitati rurale, mici, insa in care traiesc milioanele de romani ale acestei tari, primarii si autoritatile politice locale sunt cei care se implica direct sa mai modernizeze un drum, sa mai renoveze o scoala, sa aduca medici, pentru a face mai usoara si mai buna viata acestor oameni care au ales sa ramana acasa si sa-si faca un rost aici.
65% din copiii care incep acum scoala primara vor profesa in bresle inexistente la momentul de fata.
Noul profesor de biologie venea de la scoala generala din Somes Odorhei, unde avusese de asemenea initiative laudabile creand materialului didactic necesar sustinerii lectiilor de biologie.
Ca orice localitate care se respecta, Orasul PROFI are scoala, primarie, han, posta, punct medical si, nu in ultimul rand, o scena.
In Romania, ca si in majoritatea tarilor Uniunii Europene, somajul in randul tinerilor ramane o problema sociala cu implicatii importante la nivelul intregii societati, de aceea facilitarea tranzitiei de la scoala la munca trebuie sa devina o prioritate nationala.
Daca merge deja la scoala, in vacanta de vara o tabara de doua saptamani poate fi o solutie pentru parinti pana isi iau concediu, pentru a nu-l lasa singur acasa. ... Astfel, vara trece si copilul nu se plictiseste acasa, ci este ocupat cu scoala din timpul vacantei.
Prin fotocitire ajungi sa ai acces la miezul textului si sa poti vorbi despre o carte sau un articol poate mai bine decat daca l-ai fi citit in intregime, cap-coada, prin metoda clasica, asa cum am invatat cu totii la scoala.
Se stie foarte bine ca, in mod normal, nicio scoala nu poate sa primeasca aviz de functionare sanitara atat timp cat aspectele care tin de infrastructura respectivei institutii de educatie depasesc cu foarte mult cotele de improbabilitate si risc pentru viata copiilor si a cadrelor didactice care isi vor desfasura activitatea in acea cladire.
Cu scoala militara si gust pentru afaceri Donald Trump s-a nascut pe 14 iunie 1946, in New York. ... Familia l-a trimis de la 13 ani la scoala militara, iar apoi a absolvit celebra Wharton School a Universitatii din Pennsylvania, in 1968.
Vom avea de anul acesta si o campanie nationala de educatie alimentara in scolile de stata Scoala de nutritie si stil de viata sanatos, in timpul perioadei Scoala Altfel.
Pana la 1900 orasul a fost dotat cu cele trebuincioase, construindu-se printre altele Gimnaziul (Scoala de baieti), Palatul Comunal, (fosta Primarie din centru, astazi Muzeul Municipal administrat de un tip super implicat, Florin Radulescu numele lui), Cazarmile infanteriei, cavaleriei si pompierilor, Posta, si nu in ultimul rand ca simpatie, Palatul Administrativ, azi Prefectura Calarasi.
Scoala profesionala din Sigmaringen a fost numita Scoala Bertha Benz incepand cu anul scolar 2013/2014. In memoria realizarilor de pionierat ale companiei Bertha Benz, Daimler si Benz Foundation organizeaza, din 1987, o cursa Bertha Benz, in care sunt femei care s-au distins in stiinta, afaceri, politica si societate.
Dragos Voda - 12.429.333 lei - Modernizare, reabilitare DJ 403 DN 31 - Luica - DN4 - Soldanu - Radovanu, Consiliul Judetean Calarasi - 58,24 milioane lei - Infiintare cresa in municipiul Calarasi - 2.181.936,57 lei - Reabilitare scoala gimnaziala Nr.
google-analytics.com