PD Gorj l-a nominalizat pe secretarul general al filialei Cosmin Popescu pentru postul de secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, in locul lui Ionel Mantog, care a demisionat din aceasta functie la jumatatea lui iunie. Propunerea va fi prezentata astazi conducerii partidului de presedintele organizatiei Ionel Mantog.
Acesta anuntase inainte de luarea deciziei ca PD Gorj este gata sa renunte la post in cazul in care viitorul secretar de stat nu va avea mai multe competente decat a avut el in perioada in care a ocupat aceasta functie. Cosmin Popescu a declarat sambata ca aceasta situatie va fi discutata in Biroul Permanent National de astazi, PD dorind ca secretarul de stat la care are dreptul in Ministerul Economiei sa aiba in coordonare Societatea Nationala a Lignitului si complexurile energetice din Oltenia.
"Atributiile respective sunt cuprinse in intelegerea politica de la inceputul formarii actualului Guvern, dar, dupa cum stim cu totii, ministrul Economiei a coordonat direct complexurile energetice", a mentionat el. (A.M.)