Cautare

175 de rezultate pentru "romeo" (3.50 secunde)
Te rog sa-l feliciti pentru spectacolul shakespearian cu scena balconului, unde el juca pe Romeo si doamna aceea, Balarie parca o cheama, pe cel al Julietei.
Gorcea - Romeo, Ilie, Ispas, Parvulescu - Bic, Romario, I. Filip - Chipciu, Balan, Ely Fernandes; Rezerve: A. Paun, Baravyskas, Briceag, Haita, Hlistei, Pitian, Purece, Remacle;
Romeo, Pitian, Ispas, Briceag - Bic, Pires, I. Filip - Chipciu, Ad. Balan, Ely Rezerve: A. Paun, Baravykas, Fl. Ilie, P Pirvulescu, G.
Din stirea cu pricina puteam afla ca s-a lansat, si la Constanta, filmul "Poveste de cartier", un Romeo si Julieta autohton cu o distributie de...
Printre invitati s-au mai numarat Alin Vaduva, premiatul numeroaselor festivaluri din tara, Angelica Vasilcov - Trofeul festivalului George Grigoriu, Casandra Maria Hausi, castigatoarea trofeului "Maria Tanase 2009", Oliver Popa solist la Opereta in spectacolul "Romeo si Julieta", Catalin Josan participant la preselectia Eurovision alaturi de Lucia Dumitrescu si Dalma, actrita si interpreta de jazz Irina Sarbu, solista Irina Popa, si altii.
- Depinde in mare parte de Romeo Vanica jr. Intre timp proiectul meu solo merge mai departe si in curand voi scoate un nou single si probabil si un nou videoclip.
Totul a plecat de la ideea domnului Romeo Pop, care este actor si el si este si presedintele Comisiei de Cultura din Primaria Municipiului Bucuresti, la o intalnire cu mine, cand ne-am gandit cu adevarat ce s-ar putea face in nisa.
"Ungur Cristian, fiul unui cunoscut doctor local, a accidentat patru persoane, ruland neautorizat cu un Alfa Romeo de culoare rosie, cu numarul de inmatriculare CS 23 CRI, pe aeroportul din Caranasebes in timpul desfasurarii etapei a doua a Campionatului National de Viteza", potrivit unui comunicat trimis de ofiterul de presa al Federatiei Romane de Motociclism, Marc Sandu.
"Tanarul a suferit un politraumatism, fractura coloana cervicala, probabil si coloana toracala, paraplegie, ruptura de organe, hemoragie interna, hematom retroperitoneal si fractura femur stang", a declarat doctorul Romeo Stanculescu, purtatorul de cuvant al SJU Slatina.
Conform politistilor, Iulian Padeanu, de 20 de ani, din Segarcea, in timp ce conducea o Alfa Romeo inmatriculata in Italia pe bulevardul 1 Mai din Craiova, a lovit-o pe Elena Ciui, de 46 de ani, din comuna Carcea, care traversa strada regulamentar.
Avocatul lui Catalin Chelu, Romeo Cosma, a declarat in fata judecatorilor ca Dan Fatuloiu ii ameninta pe inculpati ca exista 48 de dosare pe numele lor care ar insuma 20 de ani de puscarie.
Dacia Spring vine cu modelul Extreme, de 65 kw, care va costa 23.000 de euro in Italia. Alfa Romeo propune modelul Tonale Hybrid, cu care incearca sa revina pe piata auto.
Viceprimarul din Iasi, Romeo Olteanu, a lansat doua ipoteze care ar fi putut duce la producerea accidentului. "Ori nu a functionat sistemul de franare, ori vatmanul a incercat sa forteze trecerea de la semafor.
Ioan Daniel Humita (Armenis - Caras Severin) / Rezerva: Florin Mazilu (Satu Mare) / Observator arbitri: Dan Jiga (Bistrita) / Delegat joc: Romeo Malac (Timisoara)
Ron DeSantis a dat o lege care interzice Shakespeare in scoli Romeo si Julieta este interzisa copiilor in scolile din Florida Discutiile despre gen si sex sunt interzise in scolile din Florida
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com