Cautare

20561 de rezultate pentru "romania" (4.37 secunde)
"Productia acestui motor este importanta nu doar pentru Craiova, ci pentru toate operatiunile de productie ale Ford", a spus Ian Pearson, seful Sectiei de productie motoare din cadrul Ford Romania.
Carrefour promoveaza produsele fabricate in Romania Carrefour Romania anunta lansarea unui catalog cu produse fabricate in Romania. Promovarea productiei romanesti si stabilirea unor relatii comerciale durabile cu mediul economic din Romania este o prioritate pentru Carrefour Romania.
PESTE 60 DE ANI IN EUROPA SI 10 ANI PE PIATA DIN ROMANIA Techem, lider global in furnizarea de solutii de management si facturare a energiei, este compania nr.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor. ... Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
Chiar daca Romania nu a mai disputat o intalnire de o asemenea importanta de 23 de ani, Simona a lasat de inteles ca pune pe primul plan turneele din circuitul WTA:
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (1) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Acum, planul e sa ramanem in Romania.
e-Romania, un portal de 8 milioane de euro si de nota 3! Considerat "poarta digitala a Romaniei" si "cel mai scump site din tara", e-Romania este un proiect castigat la licitatie de firma Omnilogic, in 2009, si deschis publicului la sfarsitul anului trecut.
Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Artisti plastici din Calarasi - Romania au expus recent, la Chisinau, la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce s-a desfasurat intre 25 - 27 martie, la Chisinau si in raionul Calarasi.
Episcopii catolici reafirma sustinerea pentru proiectul de modificare a Constitutiei Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie 2018, pentru modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constitutia Romaniei.
Totodata, persoanele care se inscriu au posibilitatea de a consulta o biblioteca dotata cu documente din legislatia romaneasca si europeana din domeniul sanitar, iti poti gestiona propria imagine, contribuind astfel la imbunatatirea imaginii sectorului sanatatii, dar si al pietei muncii din Romania.
Romania are nevoie de o conducere capabila sa se opuna proiectelor geopolitice care vizeaza distrugerea statelor nationale si transformarea tarii intr-un teren de vanatoare economica (masacrarea faunei, vanatorile cu acte mai mult sau mai putin in regula sunt un capitol la fel de trist).
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua". Prin acest proiect de strangere de fonduri sunt sustinuti copiii din mediul rural din Romania, pentru a-si continua studiile la liceu.
ACUM despre ATUNCI Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a rememorat pentru cititorii Q Magazine zilele Revolutiei si ce au adus acestea pentru Romania in 25 de ani.
Fara sa am vreun orgoliu profesional, am incercat intotdeauna sa organizez in Romania evenimente unice pentru tara noastra dar care existau de mult timp in tari dezvoltate.
google-analytics.com