Cautare

127 de rezultate pentru "rita muresan" (2.87 secunde)
Octavian ANDRONIC) Neaosul Vasile Muresan (zis Sigfried, ca sa fie mai pe placul nemtilor), purtatorul de cuvant al popularilor europeni, ne explica ca unor prosti ca Parlamentul European este intransigent in legatura cu candidatura Codrutei Kovesi si ca nu va mai participa la negocieri atata timp cat Consiliul se dovedeste lipsit de flexibilitate (in mintea lui flexibilitate inseamna sa fie de acord cu intransigenta Parlamentului si sa renunte la propriul punct de vedere, exprimat de altfel foarte clar).
Deian Sorescu (24 de ani) a anuntat ca vrea sa plece de la Dinamo, dar despartirea este dificila, deoarece "cainii rosii" trag cu dintii de suma de transfer. Iuliu Muresan a anuntat ca Deian Sorescu ar putea ajunge la Universitatea Craiova.
Iuliu Muresan a fost foarte aproape sa plece de la Dinamo. Si a facut-o chiar de doua ori. Ultima data a fost insa destul de hotarat sa o faca, iar administratorul judiciar Razvan Zavaleanu a dezvaluit motivul.
Intr-un moment in care credibilitatea procurorilor este serios clatinata, DNA il "salta" pe fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan cu un circ mediatic demn de acelasi Becali si de televiziunea lui supusa.
Sigur insa ca Trica, Fabianni sau orice alt jucator ales de Andone sa execute ar fi transformat, presedintele a€œceferista€, Iuliu Muresan, altfel un tip bonom si relativ simpatic, a luat foc si a inceput sa tune si sa fulgere.
A ajuns deja o obisnuita ca, imediat dupa ce castiga un meci, reprezentantii oricareia dintre combatantele luptei pentru titlu, sa clameze:a€Victoria a fost cu atat mai meritorie cu cat am invins o echipa stimulata de adversarii nostri!a€ Inceputul a fost facut de un bonom clujean cu pretentii de intelectual, pe numele lui Iuliu Muresan, de profesie presedinte de club, care, dupa 4-1 cu Craiova, se transforma in trompeta patronului sau, Arpad Paszkany, si anunta ca angajatii sai au vazut in vestiarul advers o sacosa cu 200.000 de euro.
Rednic a fost criticat dur de Iuliu Muresan dupa partida Voluntari - Dinamo 2-1. ... Poate nu mai aveam nicio sansa", a spus Iuliu Muresan.
Nici conducerea, nici Muresan, nici actualul administrator .... ... Tot cu Muresan la conducere etc. A venit salvatorul de la Cluj, i-a rezolvat si pe Dinam, doua echipe intr-un an de zile sa le ingropi asa nu e usor.
Divortat de Rita Haywarth, printul Ali Khan este sedus de Bettina, in ciuda reputatiei lui de serial lover, iar casatoria lor pare doar o chestiune de timp.
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Si pe durata acesteia (intre orele 21.46-23.38), TVR 1 a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, ea fiind urmărita de 1.466.000 de iubitori ai fotbalului (7,7% rating mediu si 18,9% share mediu, la nivel national), dintre care 926.000 in mediul urban (8,8% rating mediu si 21,2% cota medie de piata).
sau Chico & Rita, nominalizat la Oscar si desemnat cel mai bun film de animatie de catre Academia Europeana de Film in 2011.
Scrisul e magie, e apa vietii ca orice alta activitate creativa. Apa e gratuita. Asa ca beti. Beti si ostoiti-va setea", spune prof. Florida Rita Chis.
La mine la banca sunt de obicei doi functionari, cu exceptia perioadelor foarte aglomerate, cand e unul singur - Rita Rudner (Sursa:
Rita, un Amstaff de 12 ani, a sarit sa-si apere stapanul. Cainele avea si lesa si ham si botnita. Proprietarul va primi 5.000 de lei despagubiri, bani pe care-i va dona.
Potrivit statisticilor, cele mai mari companii petroliere din lume au inregistrat in ultima vreme castiguri fara precedent datorita cresterii preturilor titeiului, a cererii de produse petroliere si a urmarilor uraganelor Katrina si Rita.
Raportul de monitorizare a instrumentelor si mecanismelor de control parlamentar asupra sectorului de securitate, elaborat cu sprijinul Centrului pentru Controlul Democratic al Fortelor Armate din Geneva, a fost dat publicitatii ieri, la Centrul de informare pentru cultura de securitate din SRI, de presedintele Comisiei de aparare, Razvan Ionescu, si de directorul Eurisc, Liviu Muresan.
Nicusor Constantinescu a precizat ca bugetul propus de catre primarul comunei Mihail Kogalnicecanu, Muresan Valeriu este unul foarte bun, facand referire la suma de 7 miliarde acordate pentru alimentarea cu gaze.
Decebal Traian Remes a demisionat joia trecuta din functia de ministru al Agriculturii, dupa ce postul national de televiziune a difuzat imagini din inregistrarea video a intalnirii sale cu fostul ministru Ioan Avram Muresan.
Dincolo de ele, nimic, daca nu punem la socoteala ecourile vechilor vedete taraniste care i-au determinat pe membrii CNC-ului pusi pe unificare sa voteze daca il lasa sau nu sa ia cuvantul, sambata, pe Ioan Muresan - fost lider al partidului si ex-ministru.
google-analytics.com