Cautare

5438 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati arges" (3.04 secunde)
FC Arges: Croitoru - Telcean, Pitian, Boldor, Latovlevici - D. Viana, Meza Colli (cpt) - Raynov, Ruan Teles, Palic - Said.
FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Musat - Meza Colli, Raynov - Isfan, Serban, Dumitrascu - Fatai Rezerve:
FCSB a pierdut al doilea meci consecutiv in Liga 1, 0-1 cu FC Arges, iar sansele ros-albastrilor la titlu scad pe masura ce trec etapele.
Marius Croitoru (Mihai Ciobanu pe foaie) FC Arges: Alexandru Greab - Andrei Tofan, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Iasmin Latovlevici - David Meza Colli, Martin Raynov - Alexandru Isfan, Ionut Serban (cp), Cristian Tanase - George Ganea.
Emisiunea Sport Center de la finalul "thriller-ului" dintre FC Arges si FCSB a oferit toate reactiile celor implicati, dar si analiza tuturor fazelor controversate,facuta de expertii Telekom Sport Florin Raducioiu si Cosmin Baleanu.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges.
FCSB s-a impus fara probleme cu FC Arges, in etapa a saptea din play-off. A fost 4-0, iar "ros-albastrii" se apropie din nou la doua puncte de liderul CFR Cluj.
Jean Vladoiu, presedintele lui FC Arges, a marturisit ca obiectivul pentru sezonul urmator ramane accederea in play-off, insa a anuntat schimbari masive la echipa.
Prim-procurorul Laurentiu Palaghia de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a oferit detalii privind masacrul de la Bascov, acolo unde un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, si-a ucis 5 membri ai familiei printre care si un copil de 5 ani.
Tisdell FC Arges: 1. Straton - 70. Jakolis, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna - 4. Meza Colli, 6.
A fost nebunie totala pe Arena Nationala la partida dintre FCSB si FC Arges din etapa cu numarul 12 din Liga 1, incheiata cu victoria ros-albastrilor, scor 3-2.
Vali Cretu (33 de ani), de la FCSB, s-a declarat deranjat de reprosurile pe care le-a primit, la finalul meciului cu FC Arges.
Arnold Garita (27 de ani) a sosit in aceasta vara la FC Arges, iar evolutiile atacantului camerunez l-au impresionat pe Gigi Becali (64 de ani), care a recunoscut ca il vrea la FCSB din iarna.
Marius Croitoru (42 de ani) a semnat in cursul zilei de miercuri contractul cu FC Arges. Tehnicianul a preluat formatia din Trivale dupa ce pitestenii au renuntat la serviciile lui Andrei Prepelita (36 de ani).
Andrei Prepelita (36 de ani) a fost inlocuit la FC Arges cu Marius Croitoru (42 de ani). Deja fostul antrenor al echipei din Trivale a transmis ca nu poate sa-i ureze decat succes celui care l-a inlocuit, dar, in acelasi timp, a ridicat si o intrebare catre sefii clubului:
O alta echipa care a revenit in acest sezon in Liga I, FC Arges, a facut instructie cu rapidistii chiar la ei acasa, aprinzand, practic, fitilul eternului butoi de pulbere care este in Giulesti.
Arges, unde au fost identificati si ulterior, condusi la sediul Politiei Capitalei sase dintre membrii gruparii, respectiv: ... Arges, N. Tudor de 38 de ani, D.
Politistii din Arges au anuntat ca vor verifica modul in care turistii au ajuns, pe un sector de drum inchis circulatiei, la Cabana Capra, unde sambata seara a avut loc o avalansa de proportii.
Potrivit NewsIn, politistii din cadrul IPJ Arges au precizat ieri ca microbuzul implicat in accidentul din Ungaria era inmatriculat in Arges, pe numele unei persoane fizice, ca autovehicul cu 8+1 locuri.
- DN 73C Campulung - Curtea de Arges, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone; - DN 73C Curtea de Arges - Ramnicu Valcea, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
google-analytics.com