Cautare

74 de rezultate pentru "promenada" (8.20 secunde)
De asemenea, planurile primarei vizeaza reconfigurarea Cheiului Dambovitei intre Piata Unirii si Izvor, pentru a deveni un loc de promenada, precum si recuperarea spatiilor publice, cum este zona Fantanilor de pe Bulevardul Unirii, si transformarea lor in locuri destinate deplasarii, relaxarii si socializarii.
De la facilitati balneare, la sporturi nautice Principalele proiecte vizeaza promenada turistica din Mamaia, realizarea unei instalatii de agrement nautic pe lacul Siutghiol, construirea de pasarele si pontoane, de insule artificiale.
Ar trebui sa inceapa si lucrarile prin care municipalitatea intentioneaza sa transforme zeci de strazi din centrul Bucurestiului in zone de promenada.
Scopul lucrarii este transformarea acestei artere in zona de promenada a Centrului Bucurestiului. La finalul lucrarilor, strada va putea fi strabatuta la pas de catre pietoni, de la Guvern si pana la Cheiul Dambovitei Lucrarile de modernizare vizeaza si amenajarea pistelor pentru biciclisti.
In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara.
Prin primul magazin deschis in luna septembrie in Promenada Mall, Amazing Jewelry a reusit sa cucereasca, in scurt timp, mii de femei si sa genereze un lanÈ› de deschideri care au continuat cu Iulius Mall Timisoara in noiembrie, Bucuresti Mall in decembrie, planul de extindere urmand sa adauge multe alte orase din tara in anul 2018.
Cele mai mari chirii pentru apartamente cu 2 camere sunt cerute de proprietarii din Sectorul 1 - 457 de euro - cum ar fi in zonele Banul Manta- Primaverii- Promenada.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
De asemenea, la Mega Mall, Promenada Mall si Mall Vitan veti putea admira si achizitiona obiecte de sticlarie si decoratiuni.
Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta si Gymboland Ploiesti Shopping City.
Noah este centrul Universului meu si am fost fericita sa ii organizez o fabulaoasa petrecere la locul lui de joaca preferat Gymboland Promenada, unde toti copii sunt fericiti, alaturi de familie, prietenii lui cei mai buni, un magician care ne-a lasat pe toti masca, Mickey si Minnie, multe bunatati culinare, un tort superb cu Mickey, Pluto si Goofy si un candy bar delicios, asigurat de de cofetaria Claus.
Sub brandul SILKDOM sunt realizate si bijuterii din matase, esarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com si in Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti.
Muzica de fanfara, de promenada si de dans contemporana Primului Razboi Mondial va fi difuzata ca fond muzical.
Sarpele Guccifer a iesit la promenada in magazinul din Jollie Ville Pentru a atrage atentia asupra brandului, in vitrina Optik Gallery a fost amplasat un acvariu cu un sarpe piton, simbolul colectiei Gucci Garden.
http://bilete.salapalatului.ro/event.php?id=15694, in Carrefour, librariile Carturesti, Promenada Mall si Mega Mall Bucuresti. IASI, 11 noiembrie 2018, Sala Polivalenta:
- Promenada din fata Marii Egee - care se intinde de la est la vest, intre port si Turnul Alb si pana in sectorul Kalamaria.
Sunteti asteptati deci intr-un nou loc de promenada bucuresteana, la un targ ca altadata, marca Piata Taraneasca! Detalii pe: https://www.facebook.com/ptaraneasca
In noiembrie, cei de la Masala vor fi prezenti la targul Sweet Fest organizat in Promenada. Mai multe detalii despre produsele celor de la Mandala gasiti pe site-ul www.ceainarie.com si pe Facebook.com/ceainarie.
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate.
google-analytics.com