Cautare

737 de rezultate pentru "ploiesti pompieri" (4.27 secunde)
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show. ... Cristi Brancu Show e cadoul meu de Craciun pentru toti cei care vor fi prezenti la Coffeol Ploiesti pe 12 decembrie!
Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari - azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarascu din Rovinari.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Masuri de ordine si siguranta publica Finala Ligii Europa va angrena un numar impresionant de forte de ordine, peste 5.500 de politisti, jandarmi, pompieri, dar si 500 de studenti ai Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".
Noi avem totul standardizat, pe ambulante, pe pompieri, pe urgente majore si mie imi este mai usor sa lucrez astfel.
Astfel, nu numai Aurelian Zaheu va pierde sefia politiei la modul in care o cunoaste toata lumea in prezent, ci si Adi Toba, de la Frontiera, Marian Ureche de la Jandarmi si Viorel Costache, de la Pompieri.
Ciudat este faptul ca Federatia Romana de Handbal a dat unda verde acestui meci intr-o sala care nu are avizul necesar de la pompieri, mai precis sala cu pricina este in aceeasi situatia in care s-a aflat si Sala Polivalenta din municipiul Calarasi, la finele anului trecut.
Sistemul TraficOK are la baza informatiile din trafic preluate de la peste 65.000 de autoturisme monitorizate prin GPS, dar si din surse primare (politie, pompieri, primarii).
-Intr-un an, serviciile de urgenta (ambulanta, pompieri, politie) inregistreaza 3,2 milioane de minute de intarziere la interventiile din statele UE, din cauza lipsei de acuratete a localizarii. ... Operatorul de urgenta transmite nu doar solicitarea catre Ambulanta sau pompieri, ci si coordonatele exacte.
Incendiul s-a produs in orasul Huskvarna din sudul Suediei, in cursul noptii de duminica intr-un bloc de cinci etaje si a fost stins de pompieri abia luni dimineata.
Cazata fiind la Pensiunea Alexia din Piatra Neamt, foarte aproape de Pensiunea Boema, unde a avut loc tragicul eveniment, am auzit azi dimineata zgomotul masinilor de pompieri si ambulanta.
El a adaugat ca acele echipe de pompieri intrate in prima faza in incinta clubului pentru cautarea de persoane care nu s-au putut evacua au fost nevoite sa iasa dupa ce au inceput sa se prabuseasca elementele de constructie din cauza incendiului.
Peste 400 de pompieri au fost chemati sa lupte impotriva infernului. ... Aproape trei ore dupa declansarea incendiului, un purtator de cuvant al Departamentului de Pompieri a declarat ca urmatoarele 90 de minute ar fi cruciale pentru a vedea daca ar putea fi afectata incendiul.
Cam de genul acesta sint majoritatea apelurilor la Ambulanta, Pompieri, Jandarmi, Politie si alte numere dintr-astea gratuite. ... Poate ca, daca s-ar intimpla de citeva ori astfel si cu vitejii care suna pe la Salvare si Pompieri, am scapa de supermeni, presedinti si sportivi celebri de citeva secunde.
Peste 120 de politisti, jandarmi si pompieri din Cluj sunt anchetati. Acestia sunt suspectati ca si-au falsificat concediile. Unul dintre cele mai importante inspectorate de politie din tara risca sa ramana fara angajati.
Incendiu puternic la o fabrica de lactate din Prahova. Zeci de pompieri intervin
Incendiu in insula Thassos: Sute de pompieri, sase avioane si sase elicoptere intervin pentru stingerea incendiilor de vegetatie
Un incendiu de vegetatie a izbucnit miercuri seara in Thassos, destul de aproape de o zona de camping. 100 de pompieri intervin pentru stingerea focului. Totodata, lor li s-au alaturat si voluntari veniti din zona.
Incendiul a fost localizat si stins de catre 3 autospeciale de pompieri, la fata locului deplasandu-se si alte 7 autospeciale de pompieri care insa nu au intervenit.
Primii 40 de pompieri romani au plecat astazi, de la baza din Ciolpani, intr-o noua misiune in Grecia. Ei vor fi cantonati in apropierea capitalei elene Atena, gata sa intervina la primul incendiu de padure.
google-analytics.com