Cautare

737 de rezultate pentru "ploiesti pompieri" (8.25 secunde)
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Arta (Targu-Mures), Cinema Unirea (Botosani).
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show. ... Coffeol Ploiesti aduce bucurie lumii...
Coffeol Ploiesti reprezinta un nou concept ce isi doreste sa sublinieze acea celebrare a simturilor pe care o ai atunci cand iti savurezi cafeaua sau ceaiul intr-un mediu relaxant si primitor, dar in acelasi timp sofisticat. Coffeol Ploiesti aduce bucurie lumii...
Asadar, la Teatrul Itinerant Tandarica din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), la Sala Lahovari, la Sala Studio si la Teatrul de vara - Tandarica Etaj 5, vor avea loc spectacole de teatru atat din tara (Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Pitesti) dar si din strainatate (Spania), workshop-uri sustinute de Toni Zafra si Mihai Gruia Sandu dar si proiectii video.
Recent, cunoscuti bloggeri de parenting si beauty impreuna cu familiile acestora, au avut ocazia sa descopere la Ploiesti, alaturi de indragita cantareata Nico, un univers al aromelor si armoniei- Universul Coffeol.
- Readucerea in circuit a rutelor feroviare Targoviste â€" Ploiesti si Targoviste â€" Pietrosita.
Dan Jianu din Ploiesti participa cu decoratiuni personalizate la targul de Rusalii organizat in Parcul Kiseleff. La standul sau, puteti gasi:
4) din Focsani si marti, 19 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti va avea loc spectacolul Jake si femeile lui, o comedie spumoasa regizata de Claudiu Goga.
Lope de Vega si Miguel de Cervantes (Madrid), Tomas Morales , Domingo Rivero, Benito Perez Galdos (Las Palmas de Gran Canaria) Luciano Pavarotti (Toscana, Italia), Jose Saramago ( Portugalia), Blas de Otero ( Bilbao), Mihai Eminescu( Ploiesti, Romania), George Bacovia, Panait Istrati (Bucuresti, Romania), Nikos Kazantzakis (Grecia), Vicente Blasco Ibanez (Valencia, Spania), Pablo Picasso (Malaga) etc.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Bucuresti-Ploiesti. ... ,,N123:CFR Constanta-Sos.Bucuresti-Ploiesti-Pasajul Otopeni". • Linia N124 va functiona intre ,,Depoul Alexandria" si ,,Bd. Alexandru Obregia", pe traseul:
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Un tanar a fost agresat de un minor in Ploiesti. Acesta a fost injunghiat de adolescent pentru ca a refuzat sa-i dea bani.
Sectia COVID unde a izbucnit incendiul la Spitalul de Boli infectioase din Ploiesti era noua. o asistenta care a incercat sa ajute ar fi suferit arsuri pe 40% din corp.
Fiica asistentei care a suferit arsuri de gradul I si II pe 40% din suprafata corpului, in timp ce incerca sa salveze viata pacientilor ramasi captivi in saloanele cuprinse de incendiu de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti a povestit ca mama ei este constienta si va fi transferata la Bucuresti.
Cseke Atilla, ministrul interimar al Sanatatii, a dat declaratii dupa incendiul de la Spitalul de Boli Infectioase de la Ploiesti, acesta spunand ca de vina ar putea fi suprasolicitarea sistemului medical romanesc, insa se asteapta sa se afle de la ce a pornit incendiul.
In aceasta dimineata, imediat dupa incendiul ce a cuprins salonul ATI de la Spitalul de Boli Infectioase din Ploiesti, a avut loc o situatie absurda, care arata cat de mare este lipsa de comunicare intre autoritatile din Romania.
Bogdan Nica, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Ploiesti, a declarat joi dimineata ca spitalul nu avea autorizatie ISU, era in curs de obtinere, iar ISU nu a gasit nereguli in urma controalelor.
google-analytics.com