Cautare

465 de rezultate pentru "petrica poalelungi scm dunarea" (2.92 secunde)
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Handbalistele de la SCM Craiova au inregistrat ieri prima victorie in actualul sezon din Liga Nationala, invingand, la Filiasi, vecina de clasament CSM Bacau, scor 24-21 (13-8) in cadrul etapei a zecea.
Capitanul echipei de baschet SCM-U Craiova, Branislav Tomic, si-a fracturat un deget de la mana la antrenament si va sta patru saptamani.
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
La fel ca si colegele lor de club, voleibalistii de la SCM-U Craiova au pierdut cu 3-0 (25-19, 25-21, 25-22) meciul de miercuri din Bucuresti.
Echipa masculina de baschet SCM-U Craiova va disputa astazi de la ora 18.00 probabil cel mai usor meci din acest sezon al Diviziei A. ... SCM-U ocupa locul 13 in clasament, cu 24 de puncte, inregistrand sase victorii si 12 infrangeri.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
din Craiova, o partida interesanta intre SCM-U Craiova si BC Timisoara, una dintre echipele care trag la titlu in acest sezon. ... Banatenii ocupa locul patru, cu 39 de puncte, iar SCM-U se afla pe locul 11, cu 32 de puncte.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Baschetbalistele de la SCM-U Craiova au pierdut prima partida din play-off-ul Diviziei A. ... De mentionat ca antrenorul SCM-U, Liviu Manea, se confrunta cu probleme de lot, acesta deplasand la partida de la Arad doar opt jucatoare.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova au incheiat campionatul pe locul sapte dupa ce au invins Steaua Bucuresti, scor 3-2 (16-25, 16-25, 25-20, 25-19, 15-10), in unicul meci pentru locurile 7-8, desfasurat in Capitala. ... Pentru asta trebuie sa ne imbunatatim lotul", a spus antrenorul SCM-U.
In timp ce handbalistele de la SCM Craiova lupta pentru evitarea retrogradarii, celelalte doua echipe feminine ale clubului primariei nu mai au emotii. ... Daca SCM va castiga astazi, se va mai disputa si meciul al treilea, decisiv, la Alba Iulia.
Asa se face ca, la scurt timp de la demisiile din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, inspector scolar general, si respectiv Constantin Caracoti, inspector scolar general adjunct, au inceput sa iasa la lumina intreaga coruptie din invatamantul local.
Reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu a atras atentia ca "Mihail Hardau constituie un experiment nociv pentru educatie".
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate.
Alte trei cereri vor fi solutionate in perioada imediat urmatoare", a declarat Petrica Gulie, referent in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
A fost inregistrat in trei zile", ne-a spus Petrica Andrei. ... Ionica Minune - acordeon, Petrica Andrei - pian. Invitati: Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe.
Petrica, de 22 ani, din comuna Iaslovat. ... Petrica, ruda cu acesta. ... Petrica urmeaza a se efectua cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de incredintare a unui inscris care serveste pentru legitimare sau identificare spre a fi folosi fara drept.
Implicat intr-un accident soldat cu pagube materiale, Petrica G. ... Flagrantul a fost realizat la sediul Politiei Rutiere Dorohoi, unde Petrica G. ... Pana la ramanerea definitiva a hotararii, Petrica G.
Petrica de 20 de ani, ambii din judetul Ilfov, iar in interiorul apartamentului mentionat, pe B. ... Petrica si B. ... Petrica s-a gasit o pereche de manusi din bumbac de culoare neagra.
google-analytics.com