Cautare

1644 de rezultate pentru "parola la internet" (3.31 secunde)
Accesul gratis la Internet este un serviciu care domina deja marile metropole ale lumii, in special in SUA. In fapt, el consta in furnizarea gratuita de Internet fara fir intr-o arie anume.
Numarul romanilor care realizeaza tranzactii prin Internet s-a dublat in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Schimbare cruciala pentru Internet in aceasta saptamana Internetul va trece printr-o schimbare importanta in aceasta saptamana, fara ca utilizatorii sai sa-si dea seama, daca totul decurge asa cum este prevazut:
CELE MAI NEFERICITE PAROLE utilizate pe internet Un studiu realizat de Google Apps in Anglia dezvaluie cele mai comune parole alese de internauti, care nu garanteaza un nivel de securitate prea ridicat.
Lista locurilor cu WI-FI gratuit din Bucuresti Ce poate fi mai frumos decat sa lucrezi cu laptopul sau tableta in brate si sa navighezi pe smartphone, la o terasa sau intr-un parc?
Oradenii care nu mai vor sa bata drumurile la furnizorii de utilitati pentru a-si plati facturile la banca pentru ratele lunare sau la diverse ghisee pentru impozite si taxe isi pot achita darile fie din fata calculatorului, fie la cel mai apropiat bancomat.
Utilizarea aplicatiilor pentru navigarea pe internet determina aparitia a peste 60% din cazurile de infectare a sistemelor informatice. ... In consecinta, ENISA sustine necesitatea unei actiuni comune si consecvente impotriva acestei amenintari la adresa securitatii online.
Imposibilitatea conectarii la Internet sau acesta ruleaza extrem de incet Pierderea accesului la Internet este un alt semn al infectarii, desi poate fi cauzat si de probleme legate de furnizorul de Internet sau router.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Cati romani fac cumparaturi pe internet ? Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana.
Firefox a detronat Internet Explorer in 6 judete. Un studiu realizat de trafic.ro arata 27,15% dintre vizitatorii siteurilor analizate folosesc Internet Explorer 8, acesta fiind cel mai popular browser la nivel national.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Care e de fapt viteza ta reala de internet? Vezi in cativa pasi simpli cum afli viteza la internet De la primele modemuri si pana la cele mai rapide retele wi-fi din lume, nu exista internaut care sa nu fi avut vreodata probleme de conectare sau cu vitezade internet.
Progresul tehnologic promite acum sa declanseze o noua transformare radicala a lumii in care traim - conectarea unui numar tot mai mare de obiecte la Internet conduce la o a doua revolutie industriala.
Hasuirea permite ca fiecare parola a utilizatorului sa treaca printr-o functie matematica unilaterala, care creeaza un sir de litere si cifre, denumite in engleza hash. Cand un utilizator isi introduce parola pe un serviciu online, sistemul "hasuieste" cuvantul folosit este comparat cu parola utilizatorului care nu a fost hasuita.
Setari mai simple "Am adaugat un camp de cautare care gaseste setarile de care ai nevoie, in timp ce tu tastezi (un cuvant cheie)", scriu cei de la Chrome pe blog.
Cum puteti beneficia de internet GRATUIT Orange Romania a anuntat ca, din 25 martie 2014, toti clientii sai se pot conecta la internet si prin intermediul retelei wireless Orange - una dintre primele retele din Europa compatibila cu sistemul Passpoint.
Aceasta situatie este si urmarea faptului ca plata prin internet se face cu ajutorul unui card special, care costa aproximativ 18 dolari. Persoanele foarte ocupate pot plati taxele si impozitele prin internet.
Cand utilizati un card bancar in strainatate, aveti grija la comisioane. Daca retrageti numerar, platiti comisioane de pana la 1,5% din suma retrasa, plus zece lei. Alte banci au taxa de conversie in valuta, ca si cand ati cumpara euro de la ghiseul valutar al bancii.
Catalin Nitu) - Fiti prudenti in a oferi persoanelor cunoscute pe Internet informatii personale despre voi sau familie, cum ar fi: numele, varsta, CNP-ul, numarul de telefon, fotografii personale, adresa, scoala la care invatati ori locul de munca.
google-analytics.com